پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۱ آذر ۱۳۸۷، ۱۶:۰۶

همزمان با سفر هیئت دولت؛

134 پروژه عمرانی در آذربایجان شرقی به بهره برداری می رسد

134 پروژه عمرانی در آذربایجان شرقی به بهره برداری می رسد

تبریز- خبرگزاری مهر: معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی اعلام کرد: همزمان با دور دوم سفر رییس جمهور و هیئت دولت، 134 پروژه مختلف عمرانی در سطح این استان به بهره برداری خواهد رسید.

به گزارش خبرنگار مهر درتبریز، اکبر غفاری ظهر امروز در گفتگو با خبرنگاران افزود: برای این تعداد پروژه که بخشهای مختلف آب، راه، برق، صنعت و خدمات را شامل می شوند، بیش از یک هزار و 221 میلیارد تومان هزینه صرف شده است.

وی گفت: افتتاح سد قلعه چای در عجب شیر، آغاز آبگیری سد خداآفرین، بهره برداری از خط دوم انتقال گاز اهر- دوزدوزان و بهره برداری از فاز اول خط انتقال گاز تبریز - میاندوآب از جمله این پروژه هاست.

معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی تصریح کرد: در این سفر همچنین کلنگ زنی عملیات اجرایی 25 پروژه مختلف نیز انجام خواهد شد.

به گفته وی ، خط دوم متروی تبریز ، برقی کردن خط آهن تبریز-دانشگاه تربیت معلم ، طرح توسعه پالایشگاه تبریز، احداث بزرگراه تبریز- صوفیان و خط دوم آبرسانی به تبریز مهمترین پروژه هایی است که توسط اعضای هیئت دولت کلنگ زنی می شود .

غفاری در ادامه با بیان اینکه رئیس جمهور و هیئت دولت ظهر چهارشنبه وارد تبریز خواهند شد، افزود: مطمئناً مردم آذربایجان و به ویژه اقشار مختلف تبریز با حضور پرشوردر مراسم استقبال از دکتر احمدی نژاد و اعضای هیئت دولت، حماسه دیگری خلق خواهند کرد.

وی تصریح کرد: رئیس جمهور حدود ساعت 14 در ورزشگاه تختی تبریز حاضر شده و ضمن پاسخگویی به احساسات مردم، ایراد سخنرانی خواهد کرد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی حضور رییس جمهور در کارگروه های تخصصی، دیدار با روحانیون، دیدار با خانواده شهدا و ایثارگران و اعطای 14 مدال ایثار به ایثارگران و خانواده آنان، دیدار چهره به چهره با مردم، بازدید از یک منطقه محروم تبریز، بازدید از یکی از روستاهای محروم آذربایجان شرقی و در نهایت حضور در کنفرانس مطبوعاتی پایان سفر را از برنامه های دکتر احمدی نژاد در دور دوم سفر به استان ذکر کرد.

به گفته غفاری تعدادی از معاونان رئیس جمهور و وزرای کابینه نیز که دارای اختیارات ویژه هستند در شهرستانهای آذربایجان شرقی حاضر شده و ضمن پیگیری مصوبات سفر نخست، در ملاقاتهای مردمی به شکایات رسیدگی و در شورای اداری شهرستانها شرکت خواهند کرد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی عنوان کرد: تعدادی از معاونان وزرا نیز در محل هایی که بعداً اعلام خواهد شد مستقر شده و به صورت مستمر تا پایان سفر با مردم دیدار کرده و به مشکلات آنان رسیدگی خواهند کرد.

غفاری یادآور شد: در سفر نخست رئیس‌جمهور و هیئت دولت به آذربایجان شرقی 169 مصوبه و تفاهمنامه برای عمران و آبادانی استان به تصویب رسید که اکنون با بیش از 96 درصد پیشرفت در حال اجرا هستند.

وی همچنین خاطر نشان کرد: در دور نخست سفر هیئت دولت به آذربایجان شرقی 162 هزار و 322 نامه مردمی جمع آوری شد که 70 درصد این نامه ها جواب مثبت گرفته و 12 درصد آن ها در دست پیگیری هستند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار آذربایجان شرقی عنوان کرد: حدود سه درصد از نامه ها نیز متعلق به سازمان های مرکزی و وزارتخانه ها و مابقی غیرقابل اقدام بود.

غفاری تصریح کرد: اداره کل تعاون، کمیته امداد امام خمینی ( ره)، بانک مسکن و بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان شرقی بیشترین نامه و دیوان محاسبات، تعزیرات حکومتی، پست بانک و هواپیمایی کمترین نامه ها را به خود اختصاص داده بودند.

کد خبر 793252

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha