به گزارش خبرگزاري مهر، به نقل از روابط عمومي وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي اجراي اين پروژه مبلغ 2 ميليارد و 800 ميليون ريال هزينه در برداشته و از اين پس آرد مصرفي در استان در قالب طرحي بنام پرميكس غني مي شود كه به آن ماده مغذي سولفات آهن، اسيد فوليك و آرد ذرت افزوده مي شود.
در اين مراسم دكتر پزشكيان در خصوص پيشرفت توسعه بهداشت و آموزش استان بخصوص شهرستان زاهدان نسبت به قبل از انقلاب مطالبي را بيان كرد و افتتاح غني سازي آرد را در استان بسيار با ارزش دانست.
وي در اهميت اين پروژه اظهار داشت: در سال دو هزار كودك با نقض عضو به دنيا مي آيد كه علت آن ناشي از سوءتغذيه است.
وي افتتاح اين پروژه را در سلامت جامعه موثرتر از افتتاح مركز درماني دانست و تصريح كرد: وقتي تغذيه سالم براي همه فراهم شود ما شاهد كاهش سوءتغذيه و بيماري خواهيم بود و بهترين سرمايه گذاري و بهره برداري بايد در جايي انجام گيرد كه در توسعه و رشد سلامتي جامعه موثرتر است.
نظر شما