پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ آذر ۱۳۸۷، ۱۶:۰۰

شور حج/230

سبقت در خدمت رسانی به حجاج سبب سرعت در قرب الهی است

سبقت در خدمت رسانی به حجاج سبب سرعت در قرب الهی است

نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی سبقت در خدمت رسانی به حجاج ایرانی با خلوص نیت را سبب کسب رضایت حجاج و سرعت در قرب الهی دانست.

حجت الله محمدی ری شهری در دیدار رئیس و اعضای هیئت پزشکی حج جمهوری اسلامی در مکه مکرمه با تشکر از خدمات هیئت پزشکی ، پزشکان و پرستاران گفت: خوشبختانه زائران خانه خدا در سال گذشته رضایت زیادی از هیئت پزشکی داشتند و امیدوارم در سال جاری نیز کادر پزشکی و پرستاران در کسب رضایت حجاج موفق شوند.

سرپرست حجاج ایرانی خدمت به حجاج را مصداق کامل سبقت در خدمت رسانی دانست و افزود: همه دستگاههایی که به زائران خدمت می کنند از جمله هیئت پزشکی برای پیشی گرفتن از یکدیگر در خدمت رسانی با انگیزه الهی تلاش کنند تا علاوه بر رضایت مردم از رضایت خداوند بهره مند شوند.

در ابتدای این دیدار دکتر حلی ساز رئیس هیئت پزشکی حج جمهوری اسلامی ایران با ارائه گزارشی از فعالیت بیمارستان حج در مکه مکرمه گفت: خوشبختانه تعداد بیماران و مراجعه کنندگان به هیئت پزشکی نسبت به گذشته کاهش چشمگیری داشته است.

وی افزود: بیمارستان هیئت پزشکی در سال جاری با تجهیزات جدید آماده خدمت رسانی به زائران به ویژه در روزهای پیش رو و در ایام تشریق می باشد.

مصطفی قهرودی رئیس سازمان حج و زیارت نیز در این دیدار گفت: وضعیت امروز هیئت پزشکی نسبت به گذشته تحول چشمگیری را در خدمت به حجاج نشان می دهد.

وی همراهی مجموعه دستگاههای اجرایی در کنار هیئت پزشکی برای ارائه خدمت به زائران را اطمینان بخش خواند و گفت: انجام امور  تخصصی در بیمارستان و کاهش چشمگیر مراجعات عمومی سبب افزایش کیفی خدمات رسانی به حجاج شده است.

وی همچنین استفاده از خدمات پزشکی در داخل عربستان در کنار امکانات هیئت پزشکی حج جمهوری اسلامی ایران را ضروری دانست.

کد خبر 793907

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha