مهرداد لاهوتی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر یک و نیم میلیون کارگر ساختمانی مشمول طرح بیمه کارگران ساختمانی در کشور بوده که با احتساب خانواده ها به هفت ملیون نفر می رسند.
وی عنوان کرد: طرح بیمه کارگران ساختمانی گامی در مسیر عدالت اجتماعی و پشتوانه محکمی برای قشر زحمتکش و محروم کارگری است.
نماینده لنگرود همچنین این طرح را در ارتقای کیفی صنعت ساخت و ساز ساختمان بسیار مطلوب و تاثیرگذار دانست و اظهارداشت: بنابراین مصوبه مجلس در مواردی که اجرای کارهای ساختمانی مستلزم اخذ پروانه باشد مراجع صلاحیت دار مکلفند صدور پروانه را به ارائه رسید پرداخت حق بیمه برای هر مترمربع منوط کنند.
وی بیان داشت: با تصویب نمایندگان مجلس حق بیمه تعلق گرفته برای هر مترمربع زیربنا بر اساس حداقل دستمزد ماهانه مصوب شورای عالی کار و بر مبنای ارزش معاملاتی املاک و متراژ و طبقات نباید بیش از چهار درصد حداقل دستمزد ماهانه مصوب شورای عالی کار باشد.
لاهوتی ادامه داد: کارگران زیر 60 سال می توانند بیمه خویش فرما دریافت کرده و کارگران بالای 60 سال هم می توانند از طریق شرکتهایی که به کارگرفته شده اند در این زمینه اقدام کنند.
نماینده لنگرود همچنین با تاکید بر ضرورت تصویب این طرح در مجلس یادآورشد: جلوگیری از افزایش قیمت مسکن، الزام سازمان تامین اجتماعی به زیر پوشش قراردادن کارگران ساختمانی مشمول این قانون همزمان با دریافت حق بیمه از کارفرمایان را از اهداف این طرح است.
نظر شما