به گزارش خبرگزاری مهر، احمد نوریان در سخنرانی خود تحت عنوان "جایگاه مدیریت شهری در کاهش آسیبهای اجتماعی" گفت: ستاد مبارزه با مواد مخدر در زمینه مبارزه، پیشگیری، درمان و حمایت از حوزه های مرتبط با کاهش آسیب اقدامات موثری انجام داده است و خانواده ها، اولیا مدارس و نهادهای تربیتی می توانند کار منسجمی در زمینه کاهش آسیبهای اجتماعی انجام دهند.
وی اظهار داشت: صنعتی شدن کشورها، مهاجرت، حاشیه نشینی، عدم ثبات اقتصادی، حذف سیستمهای رفاه احتماعی، فقر و افزایش جمعیت ازعوامل فرسایش اجتماعی در رشد آسیبها محسوب می شوند. آسیبهای اجتماعی اموری هستند که منجر به بی نظمی اجتماعی می شوند و از عوامل تهدید کننده جامعه هستند.
نوریان به تاثیرگذاری آسیبهای اجتماعی بر روی یکدیگر اشاره کرد و افزود: اقدامات در زمینه کاهش آسیبها باید به صورت زنجیروار صورت بگیرد و تامین و ارتقای سلامت معنوی و اجتماعی در کلانشهرها که کانون تحولات سیاسی، اقتصادی و اجتماعی هستند از چالشهای بزرگ امنیتی محسوب می شوند.
معاون اجتماعی، فرهنگی شهرداری تهران مهمترین فعالیت مدیریت شهری در آسیبهای اجتماعی را پیشگیری اجتماعی اذعان کرد و گفت: سرمایه گذاری در اوقات فراغت جوانان، احداث 300 کتابخانه در سال آتی، برگزاری جشن های هفتگی در سازمانهای نشاط و حمایت از کانونهای مرتبط با فعالیتهای کاهش آسیب، پیشگیری و درمان از اقدامات مدیریت شهری در پیشگیری اجتماعی می باشد.
نوریان سرمایه گذاری در تغییر بافت فرسوده شهرها، حساس کردن خانواده ها نسبت به آسیبهای اجتماعی، وجود مددکار شهر و انتخاب محیطی سالم برای مراجعه آسیب دیدگان را از دیگر اقدامات مدیریت شهری در کاهش آسیبهای اجتماعی بیان کرد.
نظر شما