پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۳ آذر ۱۳۸۷، ۱۶:۰۵

هفته هفدهم لیگ برتر/

پیروزی استقلال برابر پیام در پایان نیمه نخست/ توقف ابومسلم برابر ملوان در پایان مسابقه

پیروزی استقلال برابر پیام در پایان نیمه نخست/ توقف ابومسلم برابر ملوان در پایان مسابقه

هفته هفدهم رقابت های لیگ برتر باشگاه های کشور با پیروزی استقلال در نیمه نخست برابر پیام و توقف ابومسلم مقابل ملوان در پایان 90 دقیقه مسابقه پیگیری شد.

به گزارش خبرنگار مهر، روز نخست از هفته هفدهم رقابت های لیگ برتر باشگاه های کشور عصر امروز با برگزاری 2 دیدار آغاز شد که در یکی از این دیدارها تیم فوتبال استقلال تهران در پایان نیمه نخست با نتیجه 2 بر صفر از سد پیام مشهد گذشت.

در این مسابقه که در ورزشگاه آزادی و با قضاوت سعید بخشی زاده برگزار شد، سیاوش اکبرپور در دقایق (39 و 44) گل های استقلال را به ثمر رساند. ضمن اینکه در دقیقه 41 گل آرش برهانی به دلیل آفساید مردود اعلام شد.

در دیگر دیدار عصر امروز تیم های ابومسلم مشهد و ملوان بندرانزلی در پایان 90 دقیقه به تساوی 2 بر 2 رضایت دادند. در این دیدار که در ورزشگاه ثامن الائمه مشهد و با قضاوت شاهین حاج بابایی برگزار شد، میثم بائو(43) و جان دی گودی(44) برای ابومسلم گل زدند و هادی تامینی(54) و جلال رافخاهی(72) گل های ملوان را به ثمر رساندند.

با این نتیجه تیم فوتبال ابومسلم 16 امتیازی شد و همچنان جایگاه خود در رده پانزدهم جدول را حفظ کرد. ملوان هم با 18 امتیاز و یک پله صعود به جایگاه دوازدهم جدول صعود کرد.

کد خبر 794655

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha