به گزارش خبرنگار مهر در تبریز مسعود میرکاظمی شب گذشته در جلسه هم اندیشی توسعه صادرات غیرنفتی در اتاق بازرگانی، صنایع و معادن تبریز افزود: اگر معیار فعالیت های اقتصادی، منافع ملی باشد اجرایی شدن طرح تحول اقتصادی نیز در این راستاست.
وی اضافه کرد: این طرح رفع کننده آن دسته از مشکلات اقتصادی است که همواره مورد تاکید مقامات ارشد نظام بوده است.
وزیر بازرگانی با تاکید بر اینکه برای تدوین طرح تحول اقتصادی مدت زمان زیادی کار علمی و اصولی صورت گرفته است، تصریح کرد: آنچه دولت از طرح این مهم پیگیری می کند آسیب شناسی قدرتمند مشکلات اقتصادی است.
میرکاظمی ادامه داد: در صورت عدم بررسی همه عوامل دخیل در مشکلات موجود اقتصادی کشور، ریشه کنی این مشکلات ممکن نخواهد بود.
وزیر بازرگانی در ادامه از سلیقه ای عمل کردن تشکل های صادراتی انتقاد کرد و گفت: از تشکل های صادراتی انتظار می رود با کمک اتاق های بازرگانی فعالیت خود را نظام مند و قانونمند کنند.
میرکاظمی خاطرنشان کرد: دولت نیز از نظام مند شدن فعالیت تشکل های صادراتی استقبال کرده و از حمایت های قانونی دریغ نخواهد کرد.
وی با اشاره به فعالیت بیش از 700 هزار واحد صنفی - تولیدی در کشور اضافه کرد: با توسعه فرصت های صادراتی و بسترسازی برای افزایش تقاضای بین المللی کالاهای تولیدی، می توان نیروی کار فراوانی را در این واحدها به کار گرفت و بخشی از مشکل بیکاری را کنترل کرد.
بر اساس این گزارش در این جلسه برخی از مدیران صنایع، تولید کنندگان، تجار و بازرگانان استان آذربایجان شرقی به ارائه نقطه نظرات خود در ارتباط با مشکلات مربوط به توسعه صادرات غیرنفتی پرداخته و خواستار توجه بیش از گذشته دولت در رفع مشکلات شدند.
نظر شما