به گزارش خبرگنگار مهر در تبریز، پرویز داوودی پیش از ظهر امروز در مراسم آغاز آبگیری سد خداآفرین در تبریز با اشاره به اهمیت روزافزون موضوع آب در جهان گفت: دولت برای استفاده از ذخایر آبی کشور احداث سدهای مختلف را بر روی رودخانه های کشور مورد توجه قرار داده است.
وی در عین حال توان دولت در انجام فعالیت های عمرانی را بیش از دو برابر وضعیت کنونی دانست و افزود: اگر اعتبارات مورد نیاز دولت در زمینه کارهای عمرانی تامین شود به سرعت شاهد تحول عظیمی در بخش های مختلف کشور خواهیم بود.
معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه این سد منافع فراوانی برای مردم منطقه دارد، یادآور شد: آغاز آبگیری این سد شرایط مناسبی برای تبدیل منطقه آزاد تجاری ارس به قطب اقتصادی منطقه پدید خواهد آورد.
داودی با اشاره به احداث مشترک سد خدآفرین با کشور جمهوری آذربایجان اظهار داشت: این سد پیام صلح و دوستی است و باعث تقویت و تحکیم روابط دوستانه دو کشور خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به مشکلات زندگی ساکنان روستاهای غرق شده بر اثر آبگیری این سد افزود: مسئولان استانی باید با رسیدگی دقیق به نیازهای مردم منطقه مساعدت های لازم را برای حل و فصل مشکلات آنها انجام دهند.
داودی در ادامه سخنان خود با اشاره به مزایای سدهای برق آبی خاطرنشان کرد: تامین برق مورد نیاز در کنار معتدل کردن آب و هوای منطقه تامین آب برای مصارف صنعتی و کشاورزی از جمله مزایای ساخت این گونه سد ها است.
وی همچنین ادامه داد: حجم بالای اشتغال، رونق گردشگری، تقویت آبهای زیرزمینی و افزایش سرمایه گذاری در منطقه از دیگر مزایای این گونه سدها ست.
معاون اول رئیس جمهوری در سفر استانی اخیر هیئت دولت در آذربایجان شرقی حاضر نشده بود اما پس از پایان سفر پرویز داوودی صبح امروز در تبریز برای افتتاح سد خدآفرین در منطقه کلیبر حاضر شد.
نظر شما