پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۱۷ آذر ۱۳۸۷، ۱۷:۲۵

توسعه و ایجاد خوشه صنعتی زعفران از ضروریات این صنعت است

توسعه و ایجاد خوشه صنعتی زعفران از ضروریات این صنعت است

مشهد - خبرگزاری مهر: رئیس صندوق توسعه صادرات زعفران گفت: ت‍وس‍‍ع‍ه‌ ص‍ن‍‍ع‍ت‌ ب‍س‍ت‍ه‌ ب‍ن‍د‌ی‌ و ف‍ر‌آور‌ی‌ و ‌ای‍ج‍‍اد خ‍وش‍ه‌ ص‍ن‍‍ع‍ت‍‍ی‌ ز‌ع‍ف‍ر‌ان‌ ‌از ض‍روری‍‍ات‌ ‌ای‍ن‌ ص‍ن‍‍ع‍ت‌ ب‍ر‌ا‌ی‌ ‌ای‍ج‍‍اد ‌ارزش‌ ‌اف‍زوده‌ و س‍ود لازم‌ در د‌اخ‍ل‌ ک‍ش‍ور است.

ع‍ل‍‍ی‌ ش‍ری‍‍ع‍ت‍‍ی‌ م‍ق‍دم‌ در گفتگو با خبرنگار مهر در مشهد افزود‌: در صورت حمایت جدی دولت، صادرات این محصول می تواند الگویی برای صادرات غیردولتی در سایر بخشها باشد.

رئیس صندوق توسعه صادرات زعفران گفت: اگر این حمایتها از زعفران ادامه یابد بطور قطع هم تولیدکننده، هم بخش صنعتی و فرآوری محصول و هم مصرف کننده و صادر کننده از آن سود خواهند برد.

وی با اشاره به اینکه تولید انحصاری زعفران در اختیار ایران است گفت: با این وجود در عرصه جهانی ایران از نظر بسته بندی، بازاریابی و جایگاه برند زعفران ایرانی جایگاهی ندارد.

شریعتی مقدم گفت: 80 درصد زعفران تولیدی ایران به صورت فله ای به امارات متحده عربی و اسپانیا ارسال می شود و بسته بندی توسط این کشورها و به نام آن کشور انجام می شود.

وی خاطر نشان کرد: زعفران با قیمت ناچیزی نسبت به محصول بسته بندی شده به دست واسطه های خارجی می رسد و این محصول را به نام ایران نمی شناسند.

رئیس صندوق توسعه صادرات زعفران با اشاره به ضرورت ساماندهی صادرات این محصول گفت: صادرات این محصول در حال حاضر به صورت عمده فروشی است و برای ایجاد برند و ارزش افزوده در قالب ایجاد اشتغال و کارآفرینی باید برنامه ریزیهای مدونی صورت گیرد.

کد خبر 795813

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha