به گزارش خبرنگار مهر از محل حادثه، در این ماجرا به دلیل سرعت غیرمجاز این سرویس مدرسه خودروی مذکور به شدت با یک دستگاه خودروی پژو 405 پارک شده در کنار خیابان برخورد کرد و در اثر آن راننده خودوری پراید به شدت مجروح و یکی از دانش آموزان نیز مصدوم شد.
بررسیهای خبرنگار مهر از محل حادثه حاکی از آن است که هنگام وقوع تصادف راننده این سرویس مدرسه با سرعتی بالای 100 کیلومتر در ساعت در حال تردد در یک کوچه فرعی در خیابان دبستان محله سیدخندان بوده است.
در پی این حادثه مصدومان به سرعت به نزدیکترین بیمارستان منطقه منتقل شدند.
این حادثه در حالی اتفاق افتاد که رئیس راهنمایی و رانندگی کشور پیش از این به خبرنگار مهر گفته بود: هیچ خودروی شخصی اجازه کار به عنوان سرویس مدارس را ندارد و در صورت مشاهده، پلیس با متخلفان برخورد خواهد کرد.
رویانیان با اشاره به اینکه پلیس باید مجوز سرویس مدارس را صادر کند تاکید کرده بود: پلیس راهنمایی و رانندگی برای خودروهایی غیر ایمن و دارای نقص فنی و رانندگانی که حرکات مخاطره آمیز انجام می دهند به عنوان سرویس مدرسه مجوز صادر نخواهد کرد.
علی رغم گذشت بیش از 75 روز از آغاز سال تحصیلی 88-87 همچنان موضوع اجرای آیین نامه سرویس مدارس و صلاحیت رانندگان آن در ابهام باقی مانده است و دستورالعمل نهایی آن همچنان در وزارت کشور در انتظار تصمیم گیری وزیر کشور است.
پیگیریهای خبرگزاری مهر در این باره ادامه دارد.
نظر شما