به گزارش خبرنگار مهر در شهرستان بروجرد، امام جمعه این شهرستان ظهر امروز در جلسه شورای فرهنگی عمومی بروجرد، اظهار داشت: یکی از مهم ترین برنامه ها و فعالیت هایی که باید مورد توجه قرار گیرد انجام دادن کار عملی در سطح جامعه است.
حجت الاسلام ترابی با بیان اینکه اگر فعالیت های تئوری به صورت عملی در جامعه نهادینه نشود نتیجه نخواهیم گرفت، بر ضرورت آسیب شناسی فرهنگ عمومی جامعه تاکید کرد.
وی باتاکید بر اینکه برای تغییر برخی رفتارهای فردی و اجتماعی در جامعه باید راهکارهایی اندیشده شود، خاطر نشان کرد: فعالیت های شورای فرهنگ عمومی شهرستان باید به گونه ای باشد که به راحتی بتوان نتیجه برنامه ها را به صورت پایان نامه در اختیار دانشگاهیان قرار داد.
معاون استاندار لرستان و فرماندار شهرستان بروجرد نیز در ادامه این جلسه در سخنانی با بیان اینکه شورای فرهنگ عمومی در مناسبت های مختلف باید ساز و کارهای متفاوت ارائه دهد، یادآور شد: نصب پرچم ، پلاکارد و بنر در سطح شهرها توسط دستگاهها و ارگان های فرهنگ ساز به منظور یادآوری مناسبت های مختلف از جمله فعالیت هایی است که می تواند در آگاهی بخشی به مردم موثر باشد.
محمد علی توحیدی با تاکید بر ضرورت حفظ و تقویت فضای معنوی جامعه، بیان داشت: اجرای برنامه های متنوع و شاد و همچنین اقامه نماز روز عید قربان باید در دستور کار قرار گیرد.
وی همچنین با اشاره به در پیش بودن عید غدیر خم، ضمن تاکید بر اینکه شیعه هر چه دارد از غدیر خم دارد، خاطر نشان کرد: محافل فرهنگی باید در زمینه ولایت و تبیین جایگاه آن در جامعه برنامه های متنوعی را در دستور کار قرار دهند.
این مسئول همچنین بر ضرورت همکاری شهرداری ها در اجرای برنامه های فرهنگی و مذهبی در سطح این شهرستان تاکید کرد.
نظر شما