پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۶ آذر ۱۳۸۷، ۱۷:۰۱

اکیپهای زمستانی به محورهای مواصلاتی استان مرکزی اعزام می شوند

اکیپهای زمستانی به محورهای مواصلاتی استان مرکزی اعزام می شوند

اراک - خبرگزاری مهر:فرمانده انتظامی استان مرکزی گفت: اکیپ های زمستانی به محورهای مواصلاتی استان مرکزی با حضور 80 تیم پلیس راه، 81 اکیپ راه و ترابری و راهدارخانه و با همکاری هلال احمر و اورژانس اعزام می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک، سردار نبی الله حیدری عصر امروز در مراسمی به مناسبت اعزام اکیپهای زمستانی به محورهای مواصلاتی استان در اراک افزود: در این طرح 325 دستگاه انواع ماشین آلات برفروبی، 25راهدارخانه، دو دستگاه برف خور، 25 آمبولانس و پنج ست نیمه سنگین از اداره راه و ترابری، جمعیت هلال احمر و اورژانس اراک فعالیت دارند.

وی با اشاره به اینکه نیروی انتظامی استان مرکزی آمادگی لازم برای مقابله با فصل سرما را دارد اضافه کرد: در این زمینه در گردنه های صعب العبور زالیان، قاقان، دخان و قره کهریز استان تیم های کافی به صورت شبانه روزی استقرار دارند.

حیدری با تاکید بر اینکه مردم باید همکاری لازم را با پلیس در خصوص فصل سرما انجام دهند تصریح کرد: با آغاز فصل سرما رانندگان با رعایت نکات ایمنی و برطرف کردن نقایص فنی خودروی خود و به همراه داشتن وسایل مورد نیاز از جمله زنجیر چرخ از مشکلات احتمالی جلوگیری کنند.

کد خبر 796162

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha