سیدجلیل میرمحمدی در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: دولت سال گذشته به منظور دسترسی آسان مردم به پزشک خانواده، شش میلیارد تومان به استان یزد اختصاص داد و امسال نیز این بودجه با افزایش روبرو بوده است.
وی افزود: طرح پزشک خانواده در بیشتر کشورهای جهان در حال اجراست اما در کشور ما هنوز اعتماد مردم به این طرح جلب نشده است.
میرمحمدی خاطرنشان کرد: مراجعه به پزشک خانواده علاوه بر کاهش هزینه ها برای خانوارها، کاهش رفت و آمد و کاهش هزینه های غیرضروری برای مراجعه به پزشکان متخصص را نیز به دنبال دارد از اینرو فرهنگ سازی برای مراجعه به پزشک خانواده باید انجام شود.
وی خاطرنشان کرد: در بسیاری از موارد حساسیت مردم برای مراجعه به پزشکان متخصص بی مورد است و پزشک خانواده به راحتی با انجام یک مشاوره و تجویز چند داروی ساده می تواند بیماری را برطرف کند اما مردم رغبتی به مراجعه به آنها نشان نمی دهند و مراجعات در حد انتظار نیست.
هم اکنون 20 میلیون نفر در کشور تحت پوشش طرح پزشک خانواده هستند.
نظر شما