پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ آذر ۱۳۸۷، ۱۰:۰۶

عارف در گفتگو با خبرنگاران:

مذاکره با آمریکا از سوی هر دولتی منوط به شرایط برابر است

مذاکره با آمریکا از سوی هر دولتی منوط به شرایط برابر است

تبریز - خبرگزاری مهر: محمدرضا عارف گفت: پرونده هسته ای ایران بیش از حد سیاسی شده است که امیدواریم با تدبیر دولت این پرونده از شورای امنیت به آژانس بین المللی انرژی اتمی بازگردد.

به گزارش خبرنگار مهر در تبریز، محمدرضا عارف شامگاه گذشته در گفتگو با خبرنگاران در پاسخ به این سئوالی در زمینه تصمیم اصلاح طلبان برای رابطه با آمریکا در صورت پیروزی در انتخابات آینده افزود: دولت اصلاحات اگر شرایط را مهیا دید و آمریکا بدون هیچگونه پیش شرط و در شرایط برابر حاضر به مذاکره با ایران باشد قطعاً وارد رایزنی خواهد شد و در این زمینه بین دولتهای مختلف فرقی نیست.

معاون اول دولت خاتمی تصریح کرد: در صورت تصدیق مردم می توان با آمریکا به عنوان یک کشور تاثیرگذار در مسائل بین المللی وارد مذاکره شد.

عارف همچنین در پاسخ به سئوالی درباره ارزیابی اش از موضوع پرونده هسته ای کشورمان اظهار داشت: متاسفانه پرونده هسته ای ایران در شورای امنیت سازمان ملل در جریان است در حالی که می توانستیم با عملکردی مطلوب مانع از طرح این پرونده در شورای امنیت شویم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: پرونده هسته ای ایران بیش از حد سیاسی شده است که امیدواریم با تدبیر دولت این پرونده از شورای امنیت به آژانس بین المللی انرژی اتمی بازگردد.

عارف در عین حال تاکید کرد: استفاده از فناوری صلح آمیز هسته ای حق مسلم و طبیعی کشورمان است.

 

کد خبر 796365

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha