پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ آذر ۱۳۸۷، ۱۰:۴۶

میشل عون :

روابط سوریه و لبنان قوی تر از هر زمان دیگری است

روابط سوریه و لبنان قوی تر از هر زمان دیگری است

رهبر جریان ملی آزاد لبنان شب گذشته در گفتگو با خبرنگاران در سوریه اظهار داشت: روابط سوریه و لبنان در حال حاضر قوی تر از مراحل گذشته است و ضروری است که همه نگرانی ها در این زمینه از بین برود.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری ملی لبنان، میشل عون خاطرنشان کرد: تا زمانی که لبنانی ها با یکدیگر متحد نبوده و تفاهم نداشته باشند، هیچکس نمی تواند به لبنان حاکمیت و استقلال ببخشد.

عون در ادامه گفت: اسرائیل فقط ویران می کند اما نمی تواند کشور ما را اشغال کند. به گفته وی، اسرائیل در سال 1993 جنگی را تحت عنوان "تصفیه حساب" به راه انداخت. در سال 1996 نیز جنگ دیگری را با عنوان خوشه های خشم آغاز کرد و سپس جنگ اخیر را به راه انداخت که در تمامی این جنگ ها نتوانست اراده مقاومت لبنان را از بین ببرد.

رهبر جریان ملی آزاد لبنان افزود: روحیه ارتش اسرائیل اجازه به راه انداختن جنگی دیگر عیله لبنان را نمی دهد و در صورتی که به این کار اقدام بورزد، این روحیه بار دیگر به پایین ترین حد خود تنزل پیدا خواهد کرد زیرا قادر به انجام کاری نخواهد بود.

عون در رابطه با انتقادها از وی به دلیل سفر به تهران و دمشق تصریح کرد: این انتقادات دور از تفکر و بدون درک سیاسی است و ما از این گروه انتظار نداریم مرحله و تحولاتی که باعث انجام این دیدار شد را درک کنند.

وی اظهار داشت: برخی کشورهای غربی علی رغم مبارزه با تروریسم، بنا به دلایلی معین و برای دخالت در منطقه ای مشخص، از گروه های تروریستی برای ضربه زدن به امنیت [برخی] کشورها استفاده می کنند بنابراین برخی در لبنان وجود دارند که از این مسئله بهره برداری می کنند.

کد خبر 796411

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha