پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۳۰ اردیبهشت ۱۳۸۳، ۱۱:۱۱

عراق محورگفتگوي برلوسكني و بوش

سيلويو برلوسكني نخست وزير ايتاليا امروز به دعوت جرج بوش رئيس جمهوري آمريكا به منظور گفتگو پيرامون مسئله عراق وارد واشنگتن مي شود .

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از خبرگزاري اتريش ، در ديدار نخست وزير ايتاليا و رئيس جمهوري آمريكا مسئله امنيت عراق يكي از مهمترين مواردي است كه به آن پرداخته خواهد شد .
برلوسكني پيش از سفر به آمريكا با اشاره به مسئله شكنجه زندانيان عراقي خاطر نشان كرد : شكنجه زندانيان عراقي توسط نيروهاي آمريكايي به شدت محكوم بوده و ما خواهان پايان يافتن چنين اقداماتي هستيم .
گفتني است ايتاليا كه از متحدان آمريكا د رحمله نظامي به عراق بوده حدود 3 هزار نيروي نظامي در اين كشور دارد  . پيش از اين نيز 3 ايتاليايي به گروگان گرفته شده بودند .

کد خبر 79785

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha