به گزارش خبرگزاری مهر، محمدموسوی رئیس دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد خمینیشهر در این رابطه گفت: این جشنواره ویژه دانشجویان و اساتید دانشگاه بوده و در سه محور امام علی(ع) عید غدیر خم وعید سعید قربان بر گزار شده است.
وی با اشاره به استقبال جامعه دانشگاهی از این جشنواره ادامه داد: بر این اساس و در قالب محورهای یاد شده 168 اثر از اساتید دانشگاه و دانشجویان شاعر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که روز پنجشنبه 21 آذر طی مراسمی که از ساعت 10 صبح برگزار و تا عصر همان روز ادامه خواهد داشت با حضور داوران جشنواره برگزیدگان آن معرفی میشوند.
موسوی داوران جشنواره شعر الغدیر را محمد علی بهمنی، عبد الحبار کاکایی و سعید بیابانکی معرفی کرد و افزود: در مراسم اختتامیه این جشنواره علاوه بر این شاعران، سهیل محمودی، حمید رضا شکار سری، شهرام شکیبا و تعداد دیگری از شاعران بنام کشور در مدح حضرت علی(ع) شعرخوانی خواهند داشت.
مسئول دفتر فرهنگ اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی واحدخمینی شهر در پایان هدف از بر گزاری این جشنواره را ترویج فرهنگ علوی و گسترش شعایر اسلامی در بین دانشگاهیان عنوان و اظهار امیدواری کرد: در سایه دامنهدار شدن چنین جشنوارههایی شاهد پر رنگتر شدن معارف اسلامی در بین دانشگاهیان باشیم.
نظر شما