پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۰ آذر ۱۳۸۷، ۱۱:۵۹

175 میلیون لیتر انواع سوخت از مرز مهران به عراق صادر شد

175 میلیون لیتر انواع سوخت از مرز مهران به عراق صادر شد

ایلام - خبرگزاری مهر: مدیر عامل شرکت پخش فرآورده های نفتی استان ایلام گفت: از ابتدای سال جاری 175 میلیون لیتر انواع سوخت از طریق مرز بین المللی مهران به کشور عراق صادر شده است.

مجتبی سرداری در گفتگو با خبرنگار مهر در ایلام اظهار داشت: این میزان صادارت در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 46 درصد رشد داشته است.

وی بیان داشت: روزانه بیش از 170 دستگاه کامیون حامل سوخت از طریق مرز بین المللی مهران وارد کشور عراق می شود.

این مسئول با اشاره به اینکه مواد سوختنی صادر شده به کشور عراق از طریق مرز مهران شامل نفت سفید، گاز و گازوئیل است، خاطر نشان کرد: شرکت پخش فرآورده های نفتی استان ایلام با اخذ مجوز های لازم قصد دارد برنامه مختلفی در جهت تسهیل در صادرات این مرز انجام دهد.

سرداری عنوان کرد: مرز مهران یکی از مهمترین مرزهای زمینی کشور است و اجرای برنامه های مختلف برای توسعه این مرزز با توجه به ظرفیت و امنیت ضروری است.

این مسئول یادآور شد: در حال حاضر صادرات سوخت به کشو عراق از طریق مر مهران به وسیله نفتکشها انجام می شود. 

کد خبر 797975

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha