به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، حجت الاسلام سعید مهدوی امین صبح چهارشنبه در دومین جلسه ستاد اجرایی طرح توسعه فرهنگ عفاف و حجاب استان کرمانشاه اظهار داشت: درراستای همکاری ومساعدت دستگاه های اجرایی در اجرای بهتر این طرح، سازمان بازرگانی نقش مهمی در ارائه خط مشی و الگوی مناسب پوشش به اتحادیه پوشاک می تواند داشته باشد.
معاون فرهنگی اداره کل تبلیغات اسلامی استان کرمانشاه سپس به تشریح طرح توسعه فرهنگ عفاف و حجاب پرداخت و گفت: از جمله اهداف طرح این است که ستاد اجرایی باید با تعامل و همکاری تولید کنندگان و فروشندگان نسبت به ارائه الگوی مناسب برای اقشار جامعه اقدام کند.
حجت الاسلام مهدوی امین خاطرنشان کرد: این طرح به صورت آزمایش در 10 استان کشور اجراء شده که استان کرمانشاه یکی از 10 استان منتخب می باشد .
نسرین بهادری مشاور امور زنان استانداری کرمانشاه نیز در ادامه جلسه گفت: پوشش در پرسنل خانم ادارات از آسیب دور نبوده و این ستاد باید در این زمینه نیز برنامه ریزی داشته باشد.
وی تصریح کرد: استانداری کرمانشاه و امور بانوان این استانداری آماده هر گونه همکاری با سازمان تبلیغات اسلامی جهت اجرای هرچه بهتر طرح توسعه فرهنگ عفاف و حجاب می باشد.
در ادامه اعضای حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود در خصوص هر چه موفق تر شدن این طرح پرداخته که پس از بحث و تبادل نظر مقرر شد سازمان بازرگانی طی نشستی با سرپرستی بانکهای استان در خصوص اعطای تسهیلات ویژه (زود بازده) به تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک جهت ایجاد انگیزه در صنفهای مربوطه اقدام کرده و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه نیز بعد از ارائه طرحها و انتخاب برترین الگو ، جهت چاپ آنها به صورت ژورنال نسبت به صدور مجوزهمکاری نماید.
نظر شما