مهدی ایرانمنش در گفتگو با خبرنگار مهر، با اشاره به امتیازات و تسهیلاتی که برای یک استاد ممتاز در نظر گرفته می شود گفت: بازنشستگی استاد ممتاز شاغل پس از سن 70 سالگی تا دو دوره 5 ساله با تصویب هیأت امنای دانشگاه قابل تعویق است.
وی ادامه داد: به منظور تکریم از مقام استاد ممتاز 5 پایه تشویقی علاوه بر پایه های تشویقی متعارف نیز به استاد ممتاز داده می شود.
ایرانمنش گفت: یک عضو هیئت علمی که استاد تمام می شود ممکن است برای پیشرفت بیشتر انگیزه خود را برای انجام امور تحقیقاتی از دست بدهد از این رو به منظور ایجاد زمینه های تشویقی به اعضای هیئت علمی برای متوقف نشدن فعالیتهای آموزشی و پژوهشی آئین نامه استاد ممتازی تدوین شد.
وی اظهار داشت: کف امتیاز پژوهشی که باید برای استاد ممتازی توسط یک عضو هیت علمی کسب شود، 250 است که می توان این امتیاز را تا هر اندازه افزایش داد.
رئیس مرکز هیئت امنا و هیئت ممیزه مرکزی وزارت علوم به مهر گفت: این امتیاز بر مبنای آئین نامه ارتقاء مرتبه اعضاء هیئت علمی باید از کتابهای تخصصی چاپ شده در نشریات معتبر و مقالات اصیل پژوهشی چاپ شده در نشریات علمی و پژوهشی معتبر ملی و یا بین المللی، ثبت اختراع و نوآوری، گزارش طـرحهای کاربردی و جوایز جشنواره های معتبر علمی به دست آید.
نظر شما