حبیب گله داری در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: این درست است که هیئت مدیره بر جوانگرایی تاکید داشت ولی در کنار آن چند بازیکن با تجربه و خارجی جذب نفت شدند و جوانگرایی توجیه مناسبی برای کسب نتایج ضعیف نیست.
این پیشکسوت فوتبال آبادان تاکید کرد: در گذشته هم مربیانی عدم موفقیت خود را به مسئله جوانگرایی در تیم نسبت دادند در حالیکه در حال حاضر و به رغم ادعای جوانگرایی در تیم برای آینده بهتر، هیچ بازیکنی از صنعت نفت در تیم ملی و تیم های لیگ برتری حضور ندارد و صنعت نفت اکنون دست به دامن بازیکنان غیربومی شده و جوانان این شهر پشت خط مانده اند.
عضو هیئت مدیره باشگاه صنعت نفت آبادان گفت: برای نجات نفت باید چند بازیکن خارجی بسیار مقتدر با کار کارشناسی و بررسی دقیق جذب نفت شوند و در کنار یک مربی شایسته و مطرح قرار بگیرند تا نفت به لیگ برتر صعود کند و آنگاه جوانان شهر را به تدریج وارد تیم کرد.
وی تصریح کرد: آبادان استعدادهای فراوانی دارد ولی کسی تاکنون این استعدادها را شناسایی و پرورش نداده است.
گله داری افزود: جوانگرایی قاعده و قانون دارد و باید برای این کار چند زمین فوتبال در آبادان ساخت و تعدادی از مربیان بومی را در این زمین ها به کار گرفت تا آنها بازیکنان شایسته ای تحول نفت بدهند.
وی افزود: هیئت مدیره روز شنبه نشستی برگزار خواهد کرد و در آن سرمربی جدید صنعت نفت انتخاب خواهد شد که من نیز یکی از گزینه های سرمربی گری برای این تیم هستم.
نظر شما