عباسعلي الصاق در گفتگو با خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب گفت : جمع آوري تعداد 25 هزار كودك خياباني در سال گذشته رقمي بسيار بيشتر از پيش بيني هاي ما بود كه اكثر كودكان جمع آوري شده در پايانه ها متعلق به استانهاي مانند خراسان ، همدان، تهران و لرستان بودند .
وي با بيان اينكه بيش از 50 درصد كودكان جمع آوري شده را كودكان كار تشكيل مي دهند ، افزود : مهمترين اصل تلاش براي تقويت و حمايت بيشتر خانواده اين كودكان از طريق ايجاد اشتغال و كمك هاي موردي است، به همين منظور سال گذشته بر اساس توافقاتي كه با سازمان مديريت و برنامه ريزي صورت گرفت قرار شد تا پس از تحويل كودك به خانواده تا مدت 6 ماه ماهيانه 30 هزار تومان مستمري پرداخت شود و در اين مدت زمينه اشتغال يكي از اعضاي خانواده نيز فراهم گردد اما متاسفانه اعتباري كه از سوي سازمان مديريت به اين امر اختصاص يافت تنها جوابگوي 300 نفر بود و اين كار به اعتبارات بيشتري نياز دارد .
الصاق با بيان اينكه در صورت تخصيص اعتبارات براي افزايش مستمري و ارائه خدمات به تعداد بيشتري از خانواده ها ، ساماندهي اين كودكان بسيار مطلوبتر انجام خواهد شد ، افزود : اعتباراتي كه سال گذشته بهزيستي در زمينه ساماندهي و حمايت كودكان خياباني از طريق سازمان مديريت دريافت كرد ، 50 درصد كمتر از مبلغ پيشنهادي بود در حاليكه ارائه خدمات مطلوبتر به منظور جلوگيري از بازگشت مجدد اين كودكان به خانواده ها به اعتبارات بيشتري نياز دارد
وي افزود : سال گذشته بودجه تخصيص داده شده به استان تهران در امر كودكان خياباني به حدي محدود بود كه سرانه اختصاص داده شده براي هر كودك خياباني به بهزيستي تهران 156 تومان شد در حاليكه نگهداري هر كودك خياباني ماهانه به مبلغي حدود 60 هزار تومان نياز دارد .
مدير كل بهزيستي استان تهران در ادامه به همكاري مشترك بهزيستي ، شهرداري و شوراي شهر در خصوص جمع آوري كودكان خياباني در ماههاي اخير اشاره وافزود : خوشبختانه با تشكيل ستاد ساماندهي و همچنين جلسات متعدد ميان بهزيستي و كميسيون فرهنگي زيست محيطي شوراي شهر از 6 ماهه دوم سال گذشته شهرداري، نيروي انتظامي و استانداري تهران با جديت بيشتر براي جمع آوري و ساماندهي كودكان خياباني به كمك بهزيستي آمدند .
نظر شما