پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۲ آذر ۱۳۸۷، ۱۱:۵۴

عضو کمیته کشوری دیابت:

شیوع دیابت در ایران رو به افزایش است

شیوع دیابت در ایران رو به افزایش است

عضو کمیته کشوری دیابت با اظهار نگرانی از شیوع رو به افزایش دیابت در ایران اظهارداشت: طی سه سال گذشته یک درصد به جمعیت بیماران دیابتی کشور افزوده شده است.

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر علی رضا استقامتی در همایش معرفی انسولین آنالوگ که از سوی شرکت "نوونوردیسک" دانمارک در تهران برگزار شد اظهارداشت: طبق آخرین مطالعات در کشور حدود 7/8 افراد 25 تا 65 ساله مبتلا به دیابت نوع 2 هستند که این آمار در مقایسه با مطالعات سه سال قبل یک درصد افزایش نشان می دهد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران از دیابت به عنوان یک بیماری سیستمیک نام برد که عوارض جدی بر روی قسمتهای مختلف بدن دارد و تقریبا همه جا را مبتلا می کند.

وی در عین حال تصریح کرد: هر چقدر این بیماری را خوب کنترل کنیم می توانیم از عوارض آن پیشگیری کنیم.

استقامتی ادامه داد: تا یک دهه گذشته عمدتا از انسولینهای انسانی کوتاه اثر و متوسط الاثر برای بیماران دیابتی استفاده می شد اما امروزه با دستکاری در فرمول این قبیل انسولینها شاهد انسولین دیالوگ هستیم که اثر بهتری در کاهش قند خون دارد.

مشاور مرکز مدیریت بیماریهای وزارت بهداشت با اشاره به مطالعه جهانی بر روی 58 هزار بیمار دیابتی در 12 کشور دنیا از جمله ایران برای پی بردن به نتایج موثر انسولین آنالوگ افزود: در کشور ما نیز این کار با حمایت مالی این شرکت دانمارکی و تایید وزارت بهداشت بر روی 485 بیمار شروع شد.

وی با تاکید بر رضایت کامل این بیماران برای استفاده از انسولین جدید که به شکل یک قلم است گفت: در یک دوره 6 ماهه تمامی دارو و انسولین این بیماران رایگان بود و حتی دستگاههای کنترل قند خون نیز به صورت رایگان در اختیار آنان قرار گرفت و در نهایت شاهد کاهش قابل ملاحظه قند خون این افراد با استفاده از انسولین آنالوگ بودیم.

استقامتی با اشاره به وجود این نوع انسولین قلمی در سطح داروخانه های کشور ادامه داد: هر قلم دارای 300 واحد انسولین است که به طور میانگین هر بیمار دیابتی بین 3 تا 4 قلم در یکماه مصرف دارد تا بتواند قند خون خود را کنترل کند.

عضو کمیته کشوری دیابت از بیمه نبودن این نوع انسولین به عنوان یکی از مشکلات پیش رو در بحث پیشگیری از دیابت خبر داد و افزود: هر قلم 17 هزار تومان قیمت دارد که اگر چنانچه به هزینه های عوارض دیابت که چندین 10 برابر هزینه پیشگیری است توجه کنیم خواهیم دید که با پوشش بیمه ای بخشی از این دارو می توان از هزینه های سرسام آور عوارض دیابت جلوگیری کرد.

در ادامه این برنامه دکتر هومن فره وشی مدیر بخش کیفی دفتر نوو نودیسک در تهران با عنوان این مطلب که شرکت مذکور برای انجام این مطالعه در ایران یک میلیون دلار هزینه کرده است گفت: راه اندازی کلینیکهای دیابت و انتقال تکنولوژی ساخت دارو از دیگر اقدامات این شرکت دانمارکی برای پیشگیری از دیابت در ایران بوده است.

کد خبر 798777

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha