پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۲۲ آذر ۱۳۸۷، ۱۵:۵۳

هفته نوزدهم لیگ برتر/

پیروزی استقلال برابر داماش گیلان در پایان نیمه نخست

پیروزی استقلال برابر داماش گیلان در پایان نیمه نخست

نیمه نخست دیدار تیم های فوتبال استقلال تهران با داماش گیلان با برتری شاگردان قلعه نویی به پایان رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه دیدارهای روز نخست از هفته شانزدهم رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاه کشور عصر امروز تیم فوتبال استقلال تهران در حالیکه تا دقیقه 25 از تیم داماش عقب بود، موفق شد در پایان نیمه نخست این تیم را با نتیجه 2 بر یک شکست دهد.

در این مسابقه که با قضاوت تورج حق وردی در ورزشگاه آزادی برگزار شد، مهدی نوری(25- گل به خودی) و پیروز قربانی(43) برای استقلال گل زدند و آدریانو آلوز(14) تک گل داماش را به ثمر رساند.

ضمن اینکه مصطفی حاجتی و آدریانو آلوز بازیکنان تیم فوتبال داماش گیلان بازیکنان اخطاری نیمه نخست این دیدار بودند که مقابل بیش از 30 هزار تماشاگر برگزار شد.

کد خبر 799131

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha