به گزارش خبرنگار مهر در مشهد عباسعلی کدخدایی ظهر امروز در همایش ناظرین شورای نگهبان در مشهد افزود: شورای نگهبان زمانی می تواند از نظارتها و اجرای وظیفه قانونی خود دفاع کند که بتواند بی طرفانه نظارت کند و پاسدار تک تک آرا مردم باشد.
سخنگوی شورای نگهبان اظهار داشت: کار اعضای شورای نگهبان کاری بزرگ است و افراد با احساس وظیفه دینی در این کار وارد شده اند و در خلال انتخابات گذشته نیز خراسان رضوی بهترین استان کشور در انجام دقیق وظایف خود بوده است.
وی اظهار داشت: هنوز وزارت کشور برنامه مشخصی در زمینه شمارش آراء تدوین و ارائه نکرده است و با توجه به اینکه تعداد نامزدها در انتخابات ریاست جمهوری محدود است شمارش و برگزاری سنتی و دستی آن را سریعتر و دقیقتر می دانیم.
سخنگوی شورای نگهبان اظهار داشت: ناظران شورای نگهبان باید آمادگی لازم را در زمینه برگزاری رایانه ای انتخابات داشته باشند.
کدخدایی خاطرنشان کرد: امیدواریم در انتخابات ریاست جمهوری آتی و انتخابات میان دوره ای مجلس و خبرگان که در این استان انجام می شود نیز این روند صحیح و دقیق ادامه یابد.
وی افزود: شبکه های نظارتی ما باید ارتباط خوب و تعامل مثبت خود با مسئولان اجرایی که اجرای انتخابات را بر عهده دارند حفظ کرده و اختلاف نظرات خود را برطرف کنند.
نظر شما