پیام‌نما

وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ * * * و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می‌افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی‌تردید عذابم سخت است. * * * گر سپاس خدا كنيد اكنون / نعمت خويش را كنيم افزون

۲۳ آذر ۱۳۸۷، ۱۲:۰۲

مناطق شهری بوشهر از بن بست خارج می شوند

بوشهر - خبرگزاری مهر: رئیس اداره املاک شهرداری بوشهر گفت : دو منطقه شهر بوشهر با ایجاد گذرگاه و تخریب موانع پیش رو بازگشایی و از بن بست خارج می شوند.

رضا صمیمی فرد در گفتگو با خبرنگار مهر در بوشهر افزود : خیابان لیان شرقی و گذر 18 متری غرب بیمارستان تأمین اجتماعی بوشهر بزودی با رفع موانع بازگشایی می شوند.

وی با اشاره به پیشرفت 90 درصدی بازگشایی گذر 18 متری غرب بیمارستان تأمین اجتماعی بوشهر گفت : با تکمیل این پروژه، خیابان بهمنی توسط خیابان جنب اداره مخابرات به ایستگاه ریشهر متصل خواهد شد.

رئیس اداره املاک شهرداری بوشهر اضافه کرد : همچنین با تخریب آخرین پلاک تجاری در خیابان لیان شرقی، این خیابان نیز به طور کامل بازگشایی خواهد شد.

وی در خصوص تلاش شهرداری جهت تملک و تعریض گذرها و خیابان های شهر بوشهر نیز گفت: هم اکنون زیرساخت اجرای گذر 20 متری خیابان ساحلی بوشهر حد فاصل مرکز رشد تا سه راه جهانگردی جهت تعریض پیاده رو و گذر این خیابان و همچنین احداث میدانی در سه راه جهانگردی در حال انجام است.

صمیمی فرد همکاری شهروندان با اداره املاک شهرداری را بسیار مثبت ارزیابی کرد و افزود: متأسفانه گاهی اوقات توانایی های مالی و اعتباری محدود شهرداری اجازه اجرای کلیه شبکه های توسعه شهری را نداده و بازگشایی برخی از گذرا و معابری که در طرح تفصیلی شهر آمده بر اساس اولویت بندی و برنامه ای زمان بندی صورت می گیرد.

کد خبر 799297

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha