پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۳ آذر ۱۳۸۷، ۱۳:۲۷

بررسی 3500 پرونده در هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات صنفی گیلان

بررسی 3500 پرونده در هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات صنفی گیلان

رشت - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بازرگانی استان گیلان از بررسی سه هزار و 501 فقره پرونده در هیئتهای بدوی رسیدگی به تخلفات صنفی در شش ماهه اول سال جاری در این استان خبر داد.

سیاوش امینی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در این مدت چهار هزار و 162 فقره پرونده تشکیل و به هیئتهای بدوی رسیدگی به تخلفات صنفی مستقر در ادارات بازرگانی سراسر گیلان ارسال شده است.

وی عنوان کرد: از مجموع پرونده های رسیدگی شده 645 فقره پرونده منجر به صدور رای برائت و دو هزار و 938 فقره منجر به صدور رای محکومیت شده است.

امینی ادامه داد: متخلفین صنفی به پرداخت مبلغ 59 میلیون و 31 هزار ریال در حق شاکی خصوصی و مبلغ یک میلیارد و 461 میلیون و 355 هزار ریال در حق دولت محکوم شدند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در این مدت مبلغ 396 میلیون و 451 هزار ریال نیز به حساب خزانه دولت واریز شده است.

رئیس بازرگانی گیلان یادآور شد: این آمار در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از نظر تعداد پرونده های ارسال شده 3/48 درصد، تعداد پرونده های رسیدگی شده 6/33 درصد، تعداد پرونده های مختومه 2/86 درصد، مبلغ محکومیت در حق شاکی 4/167 درصد، مبلغ محکومیت در حق دولت 9/88 درصد و میزان جرائم وصولی 4/126 درصد افزایش داشته است.

کد خبر 799346

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha