به گزارش خبرنگار مهر در مشهد علی کارگزار ظهر امروز در نشست خبری شرکت مخابرات استان افزود: طی چند روز آینده مشترکان همراه اول در شهر مشهد می توانند با مراجعه به دفاتر فناوری اطلاعات و ارتباطات، این سرویس را فعال کنند.
وی تصریح کرد: با به کار گیری سرویس جی.پی.آر.اس در شبکه تلفن همراه، امکان ارایه خدماتی نظیر ایمیل، ارتباطات تصویری، و ... فراهم می شود.
مدیرعامل شرکت مخابرات خراسان رضوی از اجرای 500 کیلومتر فیبرنوری در برنامه سال جاری شرکت خبر داد و گفت: با این امر طول شبکه فعال فیبرنوری در سطح این استان از مرز 10 هزار و 265 کیلومتر خواهد گذشت.
وی با بیان اینکه تاکنون بیش از 200 کیلومتر آن انجام شده است اظهار داشت: شبکه فیبرنوری در شهرستانهای استان به طول 530 کیلومتر از جمله برنامه های این شرکت در برنامه چهارم توسعه است.
نظر شما