به گزارش خبرنگار مهر در شهرستان کوهدشت، فتاح کمری عصر دیروز در حاشیه افتتاح 17 ایستگاه فرستنده رادیو و تلویزیونی در شهرستان کوهدشت به خبرنگار مهر گفت: مخاطبان این بخش خبری، صدا و سیما را به عنوان یکی از مهم ترین منابع برای دستیابی به اطلاعات و اخبار استان می دانند.
وی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود به افتتاح 4 ایستگاه و 13 فرستنده رادیو و تلویزیونی در شهرستان کوهدشت اشاره کرد و بیان داشت: با افتتاح این شبکه ها کار پوشش شبکه مستقل خبر، شبکه های اول، دوم و سوم و رادیو فرهنگ در مناطق رومشکان، گراب ، درب گنبد و بخش مرکزی شهرستان کوهدشت امکان پذیر خواهد بود.
مدیر کل صدا و سیمای مرکز لرستان ادامه داد: برای راه اندازی این فرستنده ها و ایستگاههای رادیو تلویزیونی اعتباری بالغ بر 200 میلیون تومان هزینه شده است.
کمری با تاکید بر اینکه مشکل 10 روستای این شهرستان با افتتاح این فرستنده ها مرتفع شده است، یادآور شد: در حال حاضر درصد پوشش شبکه های تلویزیونی یک، دو و سه در شهرستان کوهدشت به ترتیب 99، 98 و 99 درصد است.
نظر شما