پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۲۴ آذر ۱۳۸۷، ۱۳:۳۵

اسد بیگی:

قصه گویی در میان خانواده ها مغفول مانده است

قصه گویی در میان خانواده ها مغفول مانده است

اصفهان - خبرگزاری مهر: معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان کشور گفت: یکی از اهداف برپایی جشنواره قصه گویی ترویج قصه و قصه گویی در جامعه است و ما به قصه گویی به عنوان یک واسطه تربیتی می نگریم.

به گزارش خبرنگار مهر در اصفهان، صدرالله اسد بیگی ظهر امروز در گفتگوی مطبوعاتی دوازدهمین جشنواره بین المللی قصه گویی به مراحل برگزاری این جشنواره اشاره کرد و افزود: در مرحله نخست و فراخوان این جشنواره حدود چهار هزار و۴۵۰قصه توسط ۸۹۰ مربی به دبیرخانه این جشنواره ارسال شد که از این میان 535  مربی به مرحله منطقه‌ ای راه یافته و از این میان نیز۳۱ مربی به مرحله کشوری راه یافته که در این جشنواره آثار خود را ارائه خواهند داد.

قصه گویی در میان خانواده ها مغفول ماند

اسد بیگی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه مدتی است قصه گویی در میان خانواده‌ها و جامعه مغفول مانده گفت: ما می ‌خواهیم با برگزاری این جشنواره به احیاء و ترویج قصه گویی در میان مردم بپردازیم.

معاون فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان تصریح کرد: این جشنواره در بخشهای قصه گویان ملی، ویژه و بین‌الملل نیز برگزار خواهد شد و در نهایت از میان قصه گویان ملی پنج نفر برگزیده می شوند که در بخش بین الملل نیز۱۰قصه گوی خارجی از کشورهای نروژ، هلند، افغانستان، تاجیکستان، لبنان و زیمباوه آثار خود را ارائه می دهند.

وی همچنین به دیگر برنامه های این جشنواره اشاره کرد و گفت: در این جشنواره از میان قصه گویان برگزیده سالهای گذشته 60 قصه گو آثار خود را طی چهار روز برگزاری جشنواره ارائه می دهند.

همچنین در بخش دیگری از این جلسه مدیر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان اصفهان، قصه گویی را یکی از سنتهای دیرینه دانست و گفت: شاید عمر قصه گویی با عمر انسان برابر باشد.

رضا غنی همچنین تصریح کرد: اکنون یکی از کارسازترین زبانهای ارتباطی با مخاطب زبان قصه گویی است که در مراسم و مساجد و بیان واقعه‌های تاریخی مانند واقعه کربلا و عاشورا از آن استفاده می‌شود.

دوازدهمین جشنواره بین‌المللی قصه گویی تا سوم دی ماه سال جاری در مجتمع فرهنگی هنری "استاد فرشچیان" اصفهان برگزار خواهد شد.

کد خبر 800343

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha