به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، اسماعیل نگارش بعداز ظهر یکشنبه درگردهمایی سالانه محققان و کارشناسان پنبه کشور در گرگان افزود: برای رفع این مشکل باید تشکل های مکانیزاسیون در کار با خرید مکانیزاسیون ایجاد کنیم.
وی اظهار داشت: برای توسعه این محصول تغییر روش در تولید این محصول ایجاد شود و باید به کشت دوم پس از برداشت اول توجه شود.
وی خاطرنشان کرد: پنبه محصول علمی بوده و نباید به صورت سنتی کشت شود و ارایه آموزشهای لازم در این بخش و تشکیل کارگاههای ویژه ضروری است.
به گفته نگارش، برای اینکه این محصول درجایگاه واقعی خود قرارگیرد، توجه به تولید و افزایش راندمان به عنوان یک ضرورت باید مورد توجه قرارگیرد.
مدیرکل پنبه و دانه های روغنی کشور بیان داشت: همچنین برای توسعه این محصول باید صنایع وابسته نظیر صنعیت روغن کشی و نساجی در کشور گسترش یابد.
وی، پیاده کردن چارچوب منطقی تولید پنبه را از دیگر نیازمندیها برشمرد و گفت: با اجرای شدن این طرح میزان تولید پنبه در هر هکتار به بیش از سه تن افزایش خواهد یافت.
نگارش عنوان کرد: برای حل مشکل پنبه باید به صنایع فرآوری پنبه و دستایبی به تولید پایدار پنبه در کشور توجه شود زیرا این محصول نیاز به تولید پایدار دارد.
وی، تامین درآمد مناسب برای زارعین، انجام مستمر صادرات و توجه به فعالان این بخش را از دیگر ملزومات توسعه و رفع مشکلات پنبه در کشور دانست.
نظر شما