پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ آذر ۱۳۸۷، ۱۴:۴۳

عامری خبر داد:

آغاز آزمایشی اجرای طرح فروش اینترنتی سوخت

آغاز آزمایشی اجرای طرح فروش اینترنتی سوخت

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران از فروش اینترنتی بنزین در یکی از جایگاههای عرضه سوخت قزوین به طور آزمایشی خبر داد و اعلام کرد: این طرح تا پایان سال آینده در همه جایگاههای عرضه بنزین کشور اجرایی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، فرید عامری در اولین نشست مطبوعاتی خود در جمع خبرنگاران وضعیت تولید، توزیع و مصرف سوخت کشور از ابتدای سال تا کنون را تشریح کرد.

وی از انتقال روزانه 30 میلیون لیتر نفت گاز و 43 میلیون لیتر نفت کوره به نیروگاهها در فصل زمستان خبرداد و افزود: میزان واردات گازوئیل  روزانه حدود 10 میلیون لیتر و میزان واردات نفت کوره روزانه  بیش از 3 میلیون لیتر نسبت به مدت مشابه در سال گذشته افزایش داشته است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران با بیان اینکه میزان تولید فرآورده های نفتی در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش مطلوبی داشته است، اضافه کرد: در حال حاضر  تولید روزانه نفت گاز به 86 میلیون لیتر در روز رسیده که این میزان نسبت به مدت مشابه سال گذشته روزانه 4 میلیون لیتر افزایش داشته است .

به گفته وی میزان تولید متوسط نفت کوره در سال جاری 78 میلیون لیتر در روز بوده است، ضمن اینکه تولید گاز مایع نیز در سال جاری  به حدود 4 هزار تن در روز رسیده است.

وی ادامه داد: در همین مدت، میزان مصرف گاز مایع به 5 هزار و 846 تن در روز رسیده که  750 تن  این میزان از کشورهای آسیای میانه و حدود یک هزار و 50 تن از محل تولیدات پتروشیمی از جنوب کشور تامین شده است.

عامری با اشاره به افزایش مصرف گاز مایع در سال جاری، مهمترین علت این موضوع را استفاده غیر مجاز خودروها عنوان کرد و افزود: این موضوع از نظر ایمنی خطرات زیادی برای مصرف کنندگان دارد و از سوی مراجع ذی صلاح پیگیری می شود.

مدیر عامل شرکت پخش فرآورده های نفتی ایران در ادامه میزان مصرف روزانه نفت سفید را 16 میلیون و 700 هزار لیتر ذکر و خاطرنشان کرد: این میزان نسبت به سال گذشته به دلیل کنترل توزیع این فرآورده بر اساس نیازمشترکان یک میلیون لیتر کاهش داشته است.

به گفته عامری، مصرف متوسط روزانه نفت گاز نیز در سال جاری 90 میلیون و 500 هزار لیتر بوده است که نسبت به سال گذشته 7 میلیون لیتر افزایش مصرف مشاهده می شود.

وی اضافه کرد: این در حالی است که مصرف نفت کوره نیز به  روزانه 49 میلیون لیتر رسیده که نسبت به سال گذشته 27 درصدی  رشد داشته است.

مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی ایران درخصوص واردات فرآورده های نفتی نیز یادآور شد: امسال به طور متوسط روزانه 20 میلیون و 700 هزار لیتر بنزین وارد کشور شده که این رقم در سال گذشته 20 میلیون و 100 هزار لیتر بوده است.

عامری میزان واردات نفت گاز در سال جاری را به طور متوسط 9 میلیون و 300 هزار لیتر در روز اعلام و تصریح کرد: میزان واردات این فرآورده در سال گذشته 5 میلیون و 400 هزار لیتر بوده که  این میزان حاکی از افزایش 3 میلیون و 900 هزار لیتری واردات نفت گاز است.

به گفته وی، در حال حاضر یک میلیارد و 200 میلیون لیتر نفت سفیدو2 میلیارد و 200 میلیون لیتر نیز نفت ذخیره سازی شده است.

مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی همچنین  از کاهش زمان سوخت گیری خودروهای تهرانی خبر داد و افزود: : اگر سهمیه بندی بنزین اجرا نمی شد باید روزانه 80 تا 90 لیتر بنزین در کشور مصرف می شد، این در حالی است که در حال حاضر با اعمال سهمیه بندی روزانه تنها 68 میلیون لیتر بنزین مصرف می شود.

کد خبر 801154

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha