به گزارش خبرنگار مهر در اهواز، شجاع الدین بازرگانی امروز ظهر در دومین سفر استانی هیئت دولت در جلسه هماهنگی ادارات هم خانواده بازرگانی خوزستان اظهار داشت: تقویت بخش خصوصی یکی از اهداف این وزارتخانه است و واگذاری وظیفه مهم و تاثیرگذار بازرسی که یکی از وظایف ذاتی وزارت بازرگانی به شمار می رود به اصناف و تشکلها، نشان از توجه و اهتمام بالای این وزارت به بخش خصوصی کشور است.
وی ادامه داد: زمانیکه نیاز به تنظیم بازار و تامین نیازهای مردم بیشتر احساس می شود این وزارخانه با برگزاری نمایشگاه های بهاره و پاییز و تامین و توزیع کالا از ابزار و سیستمهای بخش خصوصی استفاده بهینه کرده و این وزارتخانه در هیچ کدام از این موارد، تصدیگری نکرده است.
بازرگانی عنوان کرد: بالاترین هدف وزارت بازرگانی رضایتمندی مردم از عملکرد آن است زیرا اگر وزارت بازرگانی وظیفه خویش را به بهترین شکل ممکن انجام دهد باعث افزایش امنیت شغلی و رونق کسب و کار و در نهایت رونق اقتصادی کشور می شود.
بازرگانی تصریح کرد: شاید نارسایی هایی در بخش بازرگانی کشور مشاهده شود ولی حرکت متعالی این وزارتخانه برای نظم بخشیدن به کارهای خود برای نظارت بهتر و سیستمیک بر نحوه اجرای کارهای مرتبط آغاز شده و به زودی شاهد ثمرات این کار در جامعه خواهیم بود که موجبات رضایتمندی مردم را به همراه خواهد داشت.
وی استان خوزستان را استانی پهناور و موثر در فضای کسب و کار و تجارت در کشور دانست و گفت: این استان در شیوه ارائه کار و افزایش تولید نقش قابل توجهی در کشور ایفا می کند، ضمن اینکه علاوه بر صنایع پتروشیمی، فولاد و سیمان این استان در کشاورزی و صنایع تبدیلی نیز سهم بسزایی در این بخش دارد.
بازرگانی ادامه داد: خوزستان به دلیل فراوانی و تنوع حوزه اصناف و شبکههای توزیع در فرآیند کسب و کار کشور نقش مهمی دارد و ایفای این نقش سنگین، نیازمند کاری هدفمند و با نظم فراوان است.
وی عنوان کرد: دولت نهم نگاه ویژه ای در برنامه ریزی های خود برای متحول کردن حوزه های توزیع دارد که خوزستان در این بخش یک نقش اساسی ایفا می کند.
سفر هیئت دولت به استان خوزستان از صبح امروز آغاز شده است.
نظر شما