به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین جعفری که برای شرکت در مراسم جشن غدیر شهرداری و شورای شهر ساری حضور یافته بود در حاشیه این مراسم در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: از دوران ابتدائی در مدرسه کار تئاتر می کردم و در آخرین سال فعالیتم بهترین بازیگر استان مازندران در بخش تئاتر مدارس شدم.
وی افزود: در آخرین کار مدرسه، خودم کارگردان و بازیگر بودم و در این بخش تئاتر میز بهترین بازیگر استان شدم.
جعفری که اهل فریدونکنار مازندران است با تاکید بر اینکه برای پذیرش نقش حضرت یوسف اضطراب فراوانی داشتم، تصریح کرد: با کمک کارگردان این سریال اضطراب من کمتر و عشق برای نقش آفرینی در این نقش در وجودم مضاعف شد.
وی با بیان اینکه قرار گرفتن در چاه، بازار برده فروشان و مصر از جمله نقش هائی بود که اجرای آنها به نقش آفرینی بدون اضطراب نیاز داشت، خاطرنشان کرد: در حین بازیگری سریال یوسف چند کار تاریخی به بنده پیشنهاد شد که نپذیرفتم.
جعفری که هم اکنون در سال سوم رشته ریاضی فیزیک درس می خواند اولویت کاری خود را تحصیل دانسته و بیان داشت: یکی از بهترین پروژه های جهانی که به من پیشنهاد شد سریال "ملک سلیمان" بوده است.
وی با اشاره به نظرسنجی یکی از نشریات هنری مرتبط با فیلم سازی اظهار داشت: تا ماه قبل، 85 درصد جمعیت کشور بیننده سریال حضرت یوسف بودند که 94 درصد آنان اعلام رضایت کرده اند.
جعفری در پاسخ به اینکه از بین تئاتر، تلویزیون و سینما کدامیک را برای آینده حرفه ای بازیگری خود انتخاب می کند، اظهار داشت: سینما ماندگارتر است.
نظر شما