پیام‌نما

وَلَا تَسْتَوِي الْحَسَنَةُ وَلَا السَّيِّئَةُ  ادْفَعْ بِالَّتِي هِيَ أَحْسَنُ فَإِذَا الَّذِي بَيْنَكَ وَبَيْنَهُ عَدَاوَةٌ كَأَنَّهُ وَلِيٌّ حَمِيمٌ * * * نیکی و بدی یکسان نیست. [بدی را] با بهترین شیوه دفع کن؛ [با این برخورد متین و نیک] ناگاه کسی که میان تو و او دشمنی است [چنان شود] که گویی دوستی نزدیک و صمیمی است. * * * اگر خلق با تو بدى كرد و زشت / تو با او نكويى كن اى خوش‌سرشت

۲۷ آذر ۱۳۸۷، ۱۲:۰۷

آثار گرافیکی هنرمندان مازندرانی به نمایش در می آید

ساری - خبرگزاری مهر: پوستر گرافیستهای مازندرانی از اول دی ماه در نگارخانه رز آمل به نمایش در خواهد آمد.

به گزارش خبرنگار مهر در ساری، گروه هنری حجم سبز با همکاری موسسه فرهنگی هنری باران، نمایشگاه گروهی پوستر را با عنوان "برگرد" از اول دی ماه به مدت یک هفته برگزار می کند.

بیست و پنج اثر از سینا پناهی، امید عزیزی، محمد جورسرا، سپیده زارعی و هادی شاکری از شهرهای ساری، قائم شهر، نکاء و آمل به نمایش عموم درخواهد آمد.

علاقمندان می توانند همه روزه از ساعت 16 تا 19 از این نمایشگاه واقع در شهرستان آمل، خیابان فرهنگ، نگارخانه رز بازدید کنند.

تاکنون نمایشگاه های پوستر گروه هنری حجم سبز با عنوان "ماشینیسم"، "اعتیاد" و "خلیج فارس هویت ملی" به نمایش درآمده بود و نمایشگاه "برگرد" چهارمین نمایشگاه این گروه است.

کد خبر 802032

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha