به گزارش خبرنگار مهر در صومعه سرا، مجید محبوبی ظهر پنجشنبه در جمع مسئولان و دهیاران این شهرستان اظهارداشت: درشهرستان صومعه سرا 13 مرکز بهداشت درمانی و 70 خانه بهداشت وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه اکثرخانه های بهداشت صومعه سرا از لحاظ بافت فیزیکی فرسوده اند عنوان کرد: در برف سال گذشته خسارتهای زیادی به این مراکز وارد شده ولازم است بودجه زیادی صرف فضاهای فیزیکی این مراکز گردد.
محبوبی خاطر نشان کرد: در سال جاری به دلیل کمبود بودجه 90 میلیون ریال برای بازسازی بافت فیزیکی مراکز بهداشت این شهرستان اختصاص یافته است.
وی اذعان داشت: با بودجه امسال فقط برخی از خانه های بهداشت صومعه سرا بازسازی شده و برای بازسازی کلی هزینه های زیادی لازم است.
محبوبی یادآورشد:در سفر دوم ریاست جمهوری به استان گیلان برای بازسازی فیزیکی مراکز بهداشت و درمان این شهرستان پنج میلیارد ریال درخواست شده است.
نظر شما