پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۹ آذر ۱۳۸۷، ۱۵:۱۰

کتاب "سرزمین سوخته" در روسیه منتشر شد

کتاب "سرزمین سوخته" تألیف دکتر الکسی کالابوف، به بررسی تلاشهای دیپلماسی کشورهای میانجی در حل مسئلۀ فلسطین با استناد به منابع روسی، عربی، فرانسه و انگلیسی پرداخته و در پایان راه‌حلی نیز ارائه کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، در این کتاب که دارای سه فصل است تاریخ و دلایل بروز بحران فلسطین با بررسی منابع روسی، عربی، فرانسه و انگلیسی تحلیل شده و راه‌حلی برای مسئلۀ فلسطین ارائه شده است. از نکات مهم این راه‌حل توجه به نقش عوامل اسلامی در سیاست جهانی است.

مؤلف در فصل اول کتاب تاریخ بحران فلسطین، نحوۀ برخورد رژیم صهیونیستی با جنبشهای مقاومت فلسطینی و خصوصیات این جنبشها را بررسی کرده است.

در فصل دوم وضع کنونی مسئلۀ فلسطین، موضع گیری طرفهای درگیر، روند مذاکرات رژیم اشغالگر و حکومت خودگردان فلسطین بررسی شده است.

در فصل سوم شامل پیشنهادهایی مبنی بر حل و فصل مسئلۀ فلسطین با توجه به نقش عوامل اسلامی در سیاست جهانی است. پیشنهادات مذکور به مسئولان امورخارجه روسیه ارائه شده تا در روند حل و فصل مسائل فلسطین مدنظر قرار گیرد. وی همچنین بر این نکته تاکید می‌ورزد که اکثر منابع استفاده شده در این کتاب برای اولین بار مورد استفاده قرار گرفته است.

کتاب "سرزمین سوخته (فلسطین)" به زبان روسی در 1000 نسخه وتوسط انتشارات"مدینه" در شهر نیژنی نووگراد در سال 2008 میلادی ودر 136 صفحه در چاپ و منتشر شده است.

مؤلف کتاب فارغ‌التحصیل دانشکدۀ روابط بین الملل دانشگاه دولتی شهر نیژنی نووگراد و آکادمی دیپلماسی وزارت امور خارجۀ روسیه است. وی سال 2005 از رسالۀ دکترای خود در رشتۀ علوم سیاسی دفاع کرده و در حال حاضر دانشیار کرسی علوم سیاسی در دانشگاه نیژنی نووگراد است. پدر وی پروفسور آلگ کالابوف، آکادمیسین فرهنگستان علوم روسیه از اندیشمندان برجسته روسیه است. 

کد خبر 802609

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha