محمدرضا طهماسبی بیرگانی در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز گفت: در سال جاری در مجموع 45 پروژه تحقیقاتی در این شرکت تعریف شد که با همکاری مراکز آموزش عالی انجام می شود.
وی با اشاره به این که برای اجرای پروژه های پیش گفته 50 میلیارد ریال اعتبار اختصاص داده شده است، افزود: هم اکنون شرکت ملی حفاری در زمینه اجرای پروژه های پژوهشی و تحقیقاتی با دانشگاه های تهران، صنعتی شریف، امیر کبیر، شهید چمران اهواز و صنعت نفت همکاری نزدیک دارد.
طهماسبی بیرگانی در باره مهم ترین پروژه های این بخش توضیح داد: این پروژه ها در حوزه های مختلف حفاری است که از آن جمله می توان به ساخت پمپ گل، ساخت انواع لوازم و ابراز نمودارگیری، تهیه اسناد فنی دستگاه های حفاری اشاره کرد.
رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی حفاری ایران اظهارداشت: تدوین پروژه های راهبردی شرکت، ایجاد شهرک الکترونیک قائم و توسعه، بهینه سازی و استاندارد سازی شبکه مخابراتی شرکت از دیگری پروژه های مهم در این عرصه است.
وی با اشاره به آغاز فعالیت اجرایی این واحد از سال 1385 یادآوری کرد: تا کنون در مجموع 65 پروژه تحقیقاتی در شرکت تعریف که شماری از آنها اجرا و عملیاتی شده است.
طهماسبی بیرگانی گفت: همچنین نزدیک به 50 پایان نامه کارشناسی ارشد مرتبط با صنعت حفاری نیز در این مدت مورد حمایت مالی قرار گرفته است.
رئیس پژوهش و فناوری شرکت ملی ایران با استناد به بخشنامه هیئت دولت و معاونت فناوری ریاست جمهوری در باره اختصاص یک درصد درآمدهای عملیاتی به منظور هزینه کرد در اجرای پروژه های تحقیقاتی افزود: تا کنون از سوی پژوهش و فناوری این شرکت 10 همایش تخصصی برگزار شده است.
نظر شما