پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱ دی ۱۳۸۷، ۱۳:۳۸

اجلاس دبیران تشکلهای سازمان ملی جوانان در یزد به کار خود پایان داد

یزد - خبرگزای مهر: نخستین اجلاس منطقه ای دبیران تشکلهای غیردولتی سازمان ملی جوان که از دیروز در یزد آغاز شده بود، ظهر امروز به کار خود پایان داد.

دبیر این همایش در حاشیه برگزاری اجلاس در گفتگو با خبرنگار مهر در یزد اظهار داشت: این همایش دو روزه با حضور 200 نفر از دبیران سمنهای هفت استان یزد، مازندران، اصفهان، مرکزی، قم، کرمان و سیستان و بلوچستان با هدف آموزش تدوین چشم انداز برای دبیر انجمنها و بررسی آسیبهای موجود در تشکلهای غیردولتی برگزار شد.

مهدیه سادات حسینی مطلق افزود: نحوه مستند سازی تجربیات دبیران سمن ها و تجلیل از کارشناسان برتر سمن ها از دیگر اهداف برگزاری این همایش بوده است.

وی عنوان کرد: یزد امسال میزبان نخستین اجلاس دبیران سمن ها بوده است و میزبانی دومین اجلاس نیز در پنجم دیماه جاری بر عهده خوزستان خواهد بود.

حسینی مطلق یادآور شد: اجلاس یاد شده که از صبح روز گذشته در هتل صفائیه یزد آغاز شده است، ظهر امروز با تجلیل از هفت نفر از کارشناسان سمن های استانهای یاد شده به کار خود پایان خواهد داد.

وی برپایی تور گردشگری در شب یلدا در نارین قلعه میبد و هتل شاه عباسی را از برنامه های جنبی این اجلاس عنوان کرد و افزود: امشب نیز دبیران شرکت کننده در این اجلاس از آثار تاریخی شهر یزد بازدید خواهند کرد.

کد خبر 803576

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha