به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه تلویزیونی المنار لبنان، سومین دور گفتگوهای ملی لبنان فردا در حالی آغاز می شود که ممکن است فضاهای انتخابات (پارلمانی) و اظهارات و تحرکات شخصیتهای سیاسی بر مواضع طرفها و تعامل آنها در جلسه های گفتگوی ملی تاثیر بگذارد.
"سلیم عون" عضو فراکسیون پارلمانی تغییر و اصلاح در این باره گفت : شخصا از اینکه بگویم چندان خوش بین نیستیم، متاسفم، زیرا شکاف و دوری (گروهها از یکدیگر) همچنان زیاد است، جریان دیگر( در اشاره به جریان غربگرای 14 مارس) خواهان حل مسئله استراتژی دفاعیی نیست و درصدد استفاده از آن به عنوان اهرمی برای جمع آوری رای است.
میشل عون رئیس جریان ملی آزاد لبنان در دومین جلسه گفتگوهای ملی که 14 نوامبر (24 آبان) برگزار شد، دیدگاهی درباره استراتژی دفاعی مبتنی بر شکل گیری دو نیرو متشکل از ارتش لبنان و مقاومت و همچنین تشکیل سازمان دفاعی هوایی جدید ارائه کرده بود.
"امین حطیط" تحلیلگر نظامی از فشارهای غربی بر مقاومت برای خلع سلاح آن خبر داد و گفت : اکثریت (جریان 14 مارس) شیوه جدیدی یعنی جستجوی سلاحی که خلع سلاح مقاومت را توجیه کند، دنبال می کند.
این در حالی است که "مایکل ویلیامز" نماینده دبیرکل سازمان ملل متحد در لبنان در گفتگو با روزنامه الحیات گفته بود : لبنان نیز مانند هر کشور دیگر در جهان باید یک استراتژی دفاعی برای خود وضع کند. به اعتقاد وی، بحث و جدل فعلی(درباره استراتژی دفاعی) خوب است و ماهها و شاید سالها طول بکشد.
انتخابات پارلمانی لبنان قرار است بهار آینده برگزار شود.
جلسه اول گفتگوهای ملی لبنان 26 شهریور گذشته با ریاست میشل سلیمان و دومین جلسه، 14 نوامبر(24 آبان) برگزار شد.
در جلسه اول که فضای آن مثبت توصیف شده بود، درباره بررسی استراتژی دفاعی به عنوان یک اولویت توافق به دست آمد.
نظر شما