پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ دی ۱۳۸۷، ۹:۴۶

استاندار زنجان:

منطقه ویژه اقتصادی در استان زنجان ایجاد می شود

منطقه ویژه اقتصادی در استان زنجان ایجاد می شود

زنجان - خبرگزاری مهر: محمد رئوفی نژاد از ایجاد نخستین منطقه ویژه اقتصادی در استان زنجان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، محمد رئوفی نژاد صبح امروز در جمع خبرنگاران صدور مجوز منطقه ویژه اقتصادی استان را برای بالا بردن میزان صادرات و توسعه اقتصادی استان مفید دانست افزود: با تاسیس این منطقه به کمک بخش خصوصی استان با سرعت و شتاب بیشتری در جهت توسعه اقتصادی و صادرات حرکت خواهد کرد.

وی ادامه داد: برای احداث این منطقه به حداقل یک‌هزار هکتار زمین نیاز است، گفت: دو تا سه نقطه برای این منطقه در نظر گرفته شده و تاکنون چند نفر از بخش خصوصی متقاضی احداث این منطقه شده است.

رئوفی نژاد معادن در سطح استان زنجان از ظرفیت بالایی جهت توسعه برخوردار  هستد و قابیلت بالای برای توسعه پایدار استان زنجان دارند.

استاندار زنجان وجود معادن بزرگ در استان زنجان به عنوان پتانسیل  مهم و ارزشمند در راستای است و استان توانسته در این راستا گام های خوبی را بردارد

رئوفی نژاد ادامه داد: در بحث اشتغال و خود اشتغالی نیز اعتباری بالغ بر 500 میلیارد ریال به سه دستگاه کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی و صندوق مهرامام رضا (ع) تخصیص یافت تا در زمینه اشتغال زایی و رفع بیکاری سرمایه‌گذاری شود.

استاندار زنجان همچنین با تبیین فعالیت‌های صورت گرفته در زمینه‌ مسکن   افزود: طرح مسکن مهر در زنجان رتبه اول به لحاظ سرعت، کیفیت، پیشرفت و مدیریت را در سطح کشور کسب نموده است

رئوفی نژاد در ادامه تاکید کرد: تصمیمات و مصوبات دور دوم سفر ریاست جمهوری، همانند دور اول در همه‌ بخش‌ها اثرات متعددی خواهد داشت، چرا که برنامه‌های سفر طوری برنامه‌ریزی شده بود که هم مردم از این سفر بهرمند شوند و هم تصمیمات خوبی برای استان گرفته شود.

وی با اشاره به قابل توجه بودن کیفیت و کمیت مصوبات دور دوم سفر ریاست جمهوری به زنجان،  افزود: ظرف 5/2 سال که از دور اول سفر استانی هیأت دولت به استان می گذرد، فرصت مناسبی بود تا با استفاده از تجربیات سفر اول، بخش عمده‌ای از زیر ساختها و مزیتهای استان که بنا به هر دلیلی در دور اول سفر به آنها پرداخت نشده بود، توجه شود و در این راستا مصوبات خوبی داشتیم.

استاندار زنجان در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به توسعه فرودگاه زنجان گفت: توسعه فرودگاه از لحاظ بار و مسافر از جمله مصوبات این دور از سفر بود.

رئوفی نژاد با اشاره به اینکه برای پیگیری این مصوبه کمیته‌ای خاص تشکیل شده است، افزود: ارتقاء گمرک، استقرار گذرنامه، تجهیز فرودگاه به لوازم مورد نیاز و تجهیز به سیستم روشنایی و کسب مجوز مرز هوایی از جمله مصوبات و تاکیدات این بخش است

رئوفی‌نژاد از تصویب 198 بند مصوبه، جزء مصوبات و توافقات طی دور دوم سفر رئیس جمهور به استان خبر داد و تصریح کرد: برای اجرای مصوبات، زمان بندی معینی صورت گرفته که تا پایان سال 89 باید اجرایی شوند. تا به امروز و با بررسی دقیق به عمل آمده، بارمالی 68 مصوبه و توافقنامه از 198 بند مصوب، یک هزار و 411 میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی و 4 هزار و 700 میلیارد ریال تسهیلات بانکی  است.

استاندار زنجان مهمترین اولویت کاری مدیران را پیگیری مصوبات دور دوم سفر ریاست جمهوری عنوان نمود و ادامه داد: در این راستا ستاد پیگیری مصوبات سفر ریاست جمهوری متشکل از سه کمیته‌ اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و نیز عمران تشکیل شده است و مجموعه‌ مدیران استان عضو این کمیته‌ها می‌باشند.

رئوفی نژاد، یادآورشد : نامه های تشکرآمیز کودکان این استان به رییس جمهوری نیز به دلیل اهمیت و ارزش معنوی آنها درموزه  ریاست جمهوری نگهداری خواهد شد.

استاندار زنجان مدیران استان زنجان را تهدید کرد که اگر مدیری نتواند پا به پای من حرکت کند، با آنها تعارف نخواهم داشت و وی را تغیر خواهم داد.

رئوفی نژاد  افزود: در صورت  این که با همه‌ مدیران در حیطه‌های گوناگون کار می‌کنم و تغییری در مدیران استان صورت نمی پذیرد ولی اگر مدیری نتواند پا به پای من حرکت کند، با آنها تعارف نخواهم داشت و وی را تغیر خواهم داد.

استاندار زنجان در حالی تغییر در برخی پست های مدیریتی استان را رد کرد که  در طی مدت حضور وی در استان زنجان چند نفر از مدیران استان به دلیل نامعلوم تغیر کردند.

کد خبر 804408

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha