پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ دی ۱۳۸۷، ۱۲:۵۶

عدم اختصاص اعتبار برای طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک

اراک - خبرگزاری مهر: رئیس شورای اسلامی شهر اراک گفت: با وجود تصویب طرح جامع کاهش آلودگی هوای شهر اراک هیچ اعتباری برای اجرای این طرح از بودجه دولت به استان مرکزی اختصاص نیافته است.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک سید علی قائم مقامی پیش از ظهر امروز در جلسه پیگیری طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک افزود: همچنین برای اطلاع رسانی این طرح توسط صدا و سیما و ارشاد 400 میلیون تومان باید اختصاص می یافت تا پیشرفت این طرح به اطلاع مردم می رسید ولی هیچ اقدامی انجام نشده است.

وی تصریح کرد: باید برای این طرح راه حل عملی داده شود و پیگیری لازم صورت گیرد. 

وی با اشاره به اینکه مصوبات داده شده اجرایی نشده است، افزود: 90 درصد مصوبات در استان هیچ پیشرفتی نداشته است.

وی در ادامه به قبرستان قدیمی اراک روبروی مصلی و استقرار آن در مرکز شهر اشاره کرد و گفت: این مکان در وضعیت بدی قرار دارد و محلی برای اعمال فساد و معتادین قرار گرفته که نیاز به ساماندهی این مکان است.

قائم مقامی اظهار داشت: با اقدامات کارشناسایی برای این قبرستان انجام شده مقبره آقا نورالدین در این مکان حفظ و بقیه گورستان به مجتمع فرهنگی نور و عترت تبدیل می ‌شود.

وی خاطرنشان کرد: هم اکنون کار مطالعاتی این پروژه به اتمام رسیده است و شهرداری موظف است ظرف دو ماه آینده طرح ساماندهی این مکان را به شهرداری ارائه دهد.

وی گفت: در بودجه سال 88 شهرداری پیش بینی در خصوص تملک مغازه های این مکان دیده شده است.

شهردار اراک در این جلسه گفت: برای طرح کاهش آلودگی هوای اراک 15 میلیارد ریال از محل هزینه پیش بینی نشده دولت، 15 میلیارد ریال از محل اعتبارات حمل و نقل و مدیریت سوخت و 10 میلیارد ریال از محل تامین یارانه ها و بخش خصوصی پیش بینی شده است ولی این طرح تنها مصوب شده و اعتباری تاکنون پرداخت نشده است.

علی اکبر کریمی افزود: در سال گذشته در هنگام تصویب این طرح و در بودجه سال 87 هیچ اعتبار و رقم مشخص و قابل توجهی برای این طرح توزیع نشده است.

وی با اشاره به طرح هوشمندسازی حمل و نقل ترافیک اضافه کرد: این طرح در دو سال اول شهرداری پیش بینی شده و 20 میلیارد ریال باید به آن تخصیص می یافت ولی تاکنون از محل اعتبارات ملی در سال گذشته و سال جاری اعتباری برای این طرح اختصاص نیافته است.

وی افزود: تنها کار مطالعاتی این طرح از محل اعتبارات استانی انجام شده و در صورت دادن اعتبار در سال آینده انجام خواهد شد.

کریمی کمبود اعتبارات را از مهمترین موانع اجرای پروژه‌ های عمرانی دانست و اظهار داشت: افزایش هزار تاکسی گازسوز، گازسوز کردن ناوگان موجود و راه اندازی 20 جایگاه CNG در 12 نقطه در اراک بخشی از مصوبات شورای شهر است که نبود اعتبارات کافی مانع از اجرایی شدن آنها شده است.

وی گفت: برای صنوف مزاحم نیز پیش بینی مکان مناسب برای استقرار صنایع و صنوف مزاحم و کارگاه ها انجام شده که با توجه به اعتبارات سرمایه گذاری در این بخش صنوف مزاحم به این مکان منتقل می شود.

کریمی با اشاره به احداث پروژه حمل و نقل ریلی با توجه به طرح جامع مطالعات حمل و نقل ترافیک اراک از سال گذشته در حال اجرا است، گفت: در این طرح امکان سنجی حمل و نقل ریلی در اراک گنجانده شده و اگر اعتباری در قالب طرح انجام شود در سال آینده اجرا می شود.

رئیس کارگروه صنعت شورای اسلامی شهر اراک گفت: عمده ترین مشکل در طرح های استان نبود اعتبارات و بودجه مناسب است که بدون اعتبار طرح ها و برنامه های استان به نتیجه نخواهد رسید.

علی رجایی افزود: بزرگترین مشکلاتی صنایع نبود مکان و زمین مناسب است و در این زمینه امکانت وجود ندارد.

کد خبر 804786

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha