پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۴ دی ۱۳۸۷، ۱۴:۲۴

شهرداری و اداره راه برای برفروبی محورهای شهریار به توافق کنند

شهرداری و اداره راه برای برفروبی محورهای شهریار به توافق کنند

کرج - خبرگزاری مهر: فرماندار شهریار گفت: شهرداریهای شهرستان شهریار و اداره راه و ترابری در آستانه فصل زمستان باید برای برف روبی محورهای مواصلاتی مشترک به توافق برسند.

محمدعلی عرفان منش در گفتگو با خبرنگار مهر در شهریار اظهار داشت: شهرداریهای شهرستان شهریار و اداره راه و ترابری باید دوگانگی مدیریت داشته باشند به نحوی که در زمان بارش برف و برف روبی محورها، هر اداره و سازمان کار را به نهادی دیگر محول نکند.

وی افزود: باید طی توافقی محورهای مواصلاتی شهرستان که بین شهرداریها و اداره راه و ترابری مشترک است، تقسیم شود تا در فصل زمستان شهروندان دچار مشکل ناشی از عدم برف روبی معابر و محورها نشوند.

این مسئول خاطرنشان کرد: همچنین کلیه شهرداریها باید مکانی را برای اسکان اضطراری مسافران و خودروها در فصل زمستان معین و مشخص کنند و امکانات اولیه مانند پتو و وسایل گرمایشی فراهم باشد.

عرفان منش بیان داشت: در ستاد سوانح غیرمترقبه و بلایای طبیعی شهرستان، تهیه شهرهای معین در دستور کار است که باید پیگیری شود.

فرماندار شهریار عنوان کرد: سنجش آمادگی خودروهای عمومی برای حمل و نقل در زمستان در ناوگانهای اتوبوسرانی و تاکسیرانی باید در ستاد حوادث غیرمترقبه پیگیری شود.

وی یادآور شد: باید جلسه ای با مدیران عامل تاکسیرانی و اتوبوسرانی شهرهای شهرستان شهریار برگزار شود.

کد خبر 805414

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha