به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان توسعه تجارت ایران، مهدی غضنفری با اشاره به اینکه این استراتژیهای اجرایی، زمینه نیل به رابطه برد-برد تجاری دوطرف را فراهم می کند، افزود: ایران یکی از بزرگترین اقتصادهای خاورمیانه است و علاقمند است مناسبات تجاری خود را با هنگ کنگ گسترش دهد.
وی با بیان اینکه کشور چین سومین شریک تجاری ایران در حوزه صادرات غیرنفتی است، اضافه کرد: هنگ کنگ به عنوان دروازه ورود به بازار این کشور، اهمیت ویژه ای برای ایران دارد.
غضنفری تصریح کرد: قابلیتهای بالقوه زیادی برای افزاش همکاریهای بازرگانی و اقتصادی متقابل وجود دارد به طوریکه حجم مبادلات تجاری بین دو کشور در سال 2007 بالغ بر 272 میلیون دلار بوده است که با همکاریهای بیشتر طرفهای هنگ کنگی امیدواریم در آینده نزدیک به مرز یک میلیارد نزدیک شویم.
وی با اشاره به پیشرفتهای هنگ کنگ در زمینه ارتباطات و مخابرات، بیمه و امور بانکی خواستار همکاری های بیشتر این کشور در تبادل اطلاعات مربوط این فناوریها شد.
نظر شما