به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا واحدی نیکبخت عصر امروز که در حاشیه بازی پرسپولیس و سازان راه قم با خبرنگاران گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب افزود: رفتاری که مسئولان باشگاه پرسپولیس دارند برایم تعجب آور است. من برای دریافت حق و حقوقم به باشگاه رفته ام اما درب باشگاه بسته است و هیچ کس پاسخگوی من نیست. با این شرایط ناچارم ماشین خود را بفروشم و جریمه کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال را پرداخت کنم.
وی که چندی پیش اتومبیلش از سوی افراد ناشناس به شدت خسارت دیده بود، در خصوص وقوع این حادثه و برخورد با افراد متخلف، گفت: من نمی دانم از چه افرادی باید شکایت کنم. افرادی که سمت من و ماشینم وحشیانه حمله کردند نقاب به صورت داشتند و من صورت آنها را ندیدم. من تا به امروز نتوانستهام آنها را پیدا کنم ، شکایتی هم نکرده ام. فقط امیدوارم روزی به این مشکلات بازیکنان رسیدگی کنند.
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس در خصوص درگیری که در بازی امروز به وجود آمد گفت: می خواستم دو هواداری که با هم درگیر شده بودند را جدا کنم و متوجه نشدم که کسی به من بی احترامی کرده باشد. شاید اگر متوجه این موضوع می شدم کار به جای باریک می کشید.
واحدی نیکبخت در مورد دیدار دوستانه امروز پرسپولیس مقابل سازمان راه قم گفت: برای ما این یک مسابقه سخت و قدرتی بود که در نهایت توانستیم با پیروزی زمین را ترک کنیم. تیمهایی با این شرایط، زمانی که مقابل پرسپولیس بازی می کنند انگیزه می گیرند و چند برابر توان خود انرژی صرف می کنند که همین مسئله کار ما را در بازی امروز دشوار کرده بود.
نظر شما