پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ دی ۱۳۸۷، ۱۳:۳۴

بهره برداری از 600 پروژه عمرانی در میناب طی سه سال اخیر

بهره برداری از 600 پروژه عمرانی در میناب طی سه سال اخیر

بندرعباس - خبرگزاری مهر: استاندار هرمزگان با بیان اینکه بیش از 600 پروژه عمرانی طی سه ساله اخیر در میناب به بهره برداری رسیده، اظهار داشت: باید همه تلاش کیم تا با حذف محرومیت ها، میناب آبادتر و پوینده تر از گذشته به پیش رود.

به گزارش خبرنگار مهر در بندرعباس، عبدالعلی صاحب محمدی ظهر امروز در جمع مردم شهرستان میناب در مسجد کاگوی این شهر افزود: حجم اعتبارات تملک دارایی و سرمایه ای اختصاص داده شده به میناب ظی سالهای اخیر به میزان قال توجهی افزایش یافته و امروز مردم این شهر به خوبی روند رو به رشد آبادانیها و اجرای پروژه های بزرگ را در این شهر شاهد هستند.

وی به مشکلات پدید آمده در حوزه کشاورزی این شهرستان اشاره کرد و گفت: خشکسالی های 11 ساله در هرمزگان از یک سو و آفت جاروک که بسیاری از مزارع لیموی این شهرستان را در معرض نابودی قرار داده از سوی دیگر، معضلات متعددی را برای مردمان این منطقه به بار آورده که البته دولت نیز با اختصاص دهها میلیارد ریال تسهیلات در هر دو حوزه در صدد کاهش بار روانی و اقتصادی این موضوع برمردم میناب است.

صاحب محمدی عنوان کرد: باید به سرعت مزارع کشاورزی موجود در استان را به شیوه های مکانیزه آبیاری مجهز کرد تا بتوان با حجم کمتری آب میزان زمین هر چه بیشتری را آبیاری و محصول سالم بیشتری تولید کرد.

وی بر لزوم راه اندازی و توسعه هر چه سریعتر دانشکده کشاورزی دانشگاه هرمزگان در شهرستان میناب تاکید کرد و افزود: میناب به عنوان یکی از قطب های موثر تولید خارج از فصل در کشور نیازمند نیروی متخصص و دانش دیده در این حوزه است تا بتواند ضمن افزایش توانمندی ها در این بخش، زمینه های خودکفایی کشور را فراهم کنند.

در سفراستاندار هرمزگان به مناطق شرقی این استان و شهرستان میناب، حجت الاسلام میرخلیلی نماینده مردم میناب، جاسک و رودان در مجلس شورای اسلامی و شماری از مدیران کل دستگاهها و ادارات هرمزگان نیز حضور دارند.

استاندار هرمزگان پیش از ظهر امروز با حضور در بخش سندرک شهرستان میناب، پست برق این شهرستان را با هدف تعدیل و توسعه شبکه برق این منطقه که با اعتباری بالغ بر 7 میلیارد ریال ساخته شده است را مورد بهره برداری قرار داد.

صاحب محمدی عصر امروز در جمع مردم سیریک سخنرانی خواهد کرد و پروژه های متعدد عمرانی در دست ساخت این منطقه را مورد بازدید قرار می دهد. 

کد خبر 806106

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha