پیام‌نما

فَاسْتَقِمْ كَمَا أُمِرْتَ وَمَنْ تَابَ مَعَكَ وَلَا تَطْغَوْا إِنَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ بَصِيرٌ * * * پس همان گونه که فرمان یافته ای ایستادگی کن؛ و نیز آنان که همراهت به سوی خدا روی آورده اند [ایستادگی کنند] و سرکشی مکنید که او به آنچه انجام می دهید، بیناست. * * * پايدارى كن آن‌چنان ‌كه خدا / داد فرمان ترا و تائب را

۶ دی ۱۳۸۷، ۱۰:۳۱

ویرایش اشعار چاپ نشده بیژن نجدی

ویرایش اشعار چاپ نشده بیژن نجدی

پروانه نجدی گفت: اشعاری از بیژن نجدی در دست داریم که منتشر نشده‌اند و به تدریج آنها را با ویرایش منتشر می‌کنیم.

پروانه نجدی در گفتگو با خبرنگار مهر، علاوه بر بیان مطلب فوق گفت: از آنجا که شاعر و صاحب اثر در میان ما نیست ویرایش و آماد‌سازی کارهای او با دشواری‌هایی همراه است.

وی افزود: با این همه تلاش ما این است که هر‌ ساله بخشی از اشعار چاپ نشده این شاعر و نویسنده را روانه بازار کنیم.

گردآورنده آثار بیژن نجدی در پاسخ به اینکه چرا این آثار با تاخیر منتشر می‌شوند گفت: ما نمی‌توانیم آثار را بدون ویرایش منتشر کنیم و این نکته نیاز به زمان و وقت دارد.

پروانه نجدی با بیان اینکه خود آثار همسرش را ویرایش می‌کند تصریح کرد: حتی زمانی که وی زنده بود من آثارش را ویرایش و آماده انتشار می‌کردم. خود نجدی هم بارها به این مسئله اشاره کرده بود.

آخرین مجموعه شعر بیژن نجدی چندی قبل با عنوان "پسر عموی سپیدار" توسط انتشارات خانه کتاب منتشر شد.

این شاعر و نویسنده شهریورماه سال ۱۳۷۶ درگذشت. او کارشناس ارشد رشته ریاضیات و دبیر دبیرستانهای لاهیجان بود. "یوزپلنگانی که با من دویده‌اند"، "دوباره از همان خیابانها"، "داستانهای ناتمام"،"گزیده اشعار"(از سری مجموعه‌های انتشارات نیستان) و "خواهران این تابستان" از دیگر آثار وی به شمار می‌آید.

کد خبر 806132

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha