پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۵ دی ۱۳۸۷، ۱۶:۴۹

شهرکرد در اجرای طرح های عمرانی پیشتاز است

شهرکرد - خبرگزاری مهر:فرماندار شهرستان شهرکرد از کسب رتبه برتر این شهرستان در اجرای طرح های عمرانی خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در شهرکرد، سید سعید زمانیان در جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان شهرکرد، اظهار داشت: از نظر جذب کل اعتبارات مصوب رتبه چهارم کشور را دارد و شهرستان شهرکرد به عنوان بزرگترین جذب کننده این اعتبارات در رتبه های بالا قرار گرفته است.

وی ضمن تقدیر از تلاش و کوشش شبانه روزی مدیران شهرستان پیشرفت فیزیکی طرح ها را مناسب ارزیابی کرد و عنوان کرد: مدیران برای جذب باقی مانده اعتبارات هرچه سریع تر اقدام کنند.

زمانیان تاکید کرد: پیمانکاران نیز می بایست هرچه سریع تر برای اتمام طرح ها اقدام کنند تادر جشن سی امین سال پیروزی انقلاب مردم طعم شیرین افتتاح پروژه های دولت نهم را بچشند.

فرماندار شهرستان شهرکرد افزود: در دهه فجر امسال 900 طرح در قالب طرح 30 در 30 در استان افتتاح می شود که این شهرستان هم با افتتاح چندین طرح مهم ورود به دهه چهارم انقلاب را جشن خواهد گرفت.

زمانیان خاطرنشان کرد: مدیران شهرستان با برگزاری نمایشگاه از خدمات سی ساله نظام تدوین کارنامه 30ساله، تحلیل از خادمان و ایثاران نظام و برپایی نمازشکربه استقبال دهه چهارم انقلاب خواهند رفت.

کد خبر 806138

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha