به گزارش خبرنگار مهر در رشت، رئیس سازمان صنایع و معادن استان گیلان صبح امروز در جمع خبرنگاران در رشت اظهار داشت: سهامداران اصلی و هیئت مدیره این کارخانه پیگیر حل مشکلات این شرکت نبوده و نیستند و به هر قیمتی می خواهند این کارخانه را واگذارکنند و ما با واگذاری شرکت در شرایط ناپایدار و غیرکاری مخالف هستیم.
وی همچنین با اشاره به اینکه املاک شرکت ایران پوپلین به خوبی مدیریت نمی شود، افزود: با مدیریت املاک با ارزش افزوده بالای این شرکت می توان تهدیدات عدم ادامه فعالیت این شرکت را رفع و از بحران کارگری در این واحد جلوگیری کرد.
اصغریان ادامه داد: فعالیت این کارخانه طی 10 سال گذشته به دلیل فروش املاک این شرکت است که در بهترین مکانها در تهران و رشت قرار دارد.
وی همچنین با اعلام اینکه تعداد واحدهای که در دو ساله و نیم گذشته در استان راه اندازی شده حتی در پنج سال قبل از خود قابل قیاس نیست، افزود: در 30 ماهه گذشته چهارواحد فولادی بزرگ در این استان راه اندازی شده است.
اصغریان با اشاره به اینکه در این مدت هیچ واحد صنعتی بزرگ در گیلان تعطیل نشده است، عنوان کرد: اگر واحدهای تعطیل شده در استان وجود دارد مربوط به دوره های گذشته است.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون مسئولان استانی برای احیای این واحدها در تلاش هستند، ادامه داد: مسئولیت پاسخگویی برای تعطیلی این واحدها بر عهده مدیران وقت صنایع و معادن، نمایندگان وقت مجلس، مدیران وقت واحدهای تولیدی است نه مدیریت فعلی صنایع و معادن استان.
رئیس سازمان صنایع و معادن گیلان در ادامه با اشاره به اینکه عملیات اجرایی کارخانجات بزرگی که در دو سال اخیردر گیلان شروع شده است را بی نظیر دانست و افزود: کارخانه سیمان گیلان سبز، ذوب بیلت خزر، کاغذ تیشو، فولاد کاسپین خزر، طرح توسعه کاشی خزر و طرح توسعه سیما ن خزر ... از این جمله هستند.
اصغریان در ادامه از بهره براری کارخانجات بزرگی همچون ایحاگستر، شیمی درمانی سبحان و کاروگیت لوشان تا پایان سال جاری خبر داد.
نظر شما