به گزارش خبرنگار پارلمانی مهر، دکتر علی لاریجانی که صبح امروز و در آستانه ماه محرم در گردهمایی ائمه جماعات و مبلغان سخن می گفت، به نقش داهیانه خواجه نصیرالدین طوسی ، علمای دوره صفویه و علمای دوران پهلوی در جدایی روحانیون از سلطنت تاکید کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قبل از انقلاب آیت الله بروجردی نقش برجسته ای در تکون سازماندهی روحانیت داشت افزود: در انقلاب نیز نقش امام قابل اهمیت است.
نماینده مردم قم در خانه ملت با بیان اینکه سازمان روحانیت نقش مهمی در تبیین و تکوین فرهنگ اصیل ایرانی داشته است اظهار داشت: حتی اگر مذهبی نباشیم و عرق میهن داشته باشیم هم باید روحانیت را برای کشور سرمایه ملی در حفظ استقلال و کیان کشور بدانیم.
لاریجانی با اشاره به اینکه در مجلس هشتم استراتژی هر کمیسیون طراحی شده است یادآور شد در کمیسیون فرهنگی نیز اولویت ها تعیین شده و بنا است به جای کارهای روزمره فرهنگی دو قطب مساجد و مدارس علمیه مورد توجه خاص قرار بگیرند.
وی افزود: مساجد و مدارس علمیه باید مستقل باشند و نه دولتی و عزت روحانیت شیعه به استقلالش است، اما کمک را وظیفه خود می دانیم و حکومت ایران وظیفه دارد که به جریان روحانیت که یک جریان بالنده در حفظ تمامیت ارضی و استقلال کشور است کمک کند ، این کمک ها هم شامل کمک های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی می شود و هم شامل کمک های مالی.
رئیس قوه مقننه ادامه داد اگر مساجد را به عنوان یک قطب فرهنگی اصیل در هر محله بدانیم نگاهمان به مساجد متفاوت خواهد بود و باید بدانیم که مساجد نقش مهمی در پیوند قلب ها دارند.
وی گفت : اگر در مساجد ، روحانی مقیم داشته باشیم و صبح و ظهر و عصر در مساجد نماز اقامه شود بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.
نماینده مردم قم در خانه ملت با اشاره به مجموعه شرایط عرصه بین المللی تمسک به آل الله و اهل بیت را ضروری دانست و بیان داشت: مشکلات عدیده ای در صحنه سیاسی اجتماعی در عرصه بین المللی بوجود آمده که بر اثر این مشکلات نوعی سردی و دوری از خود را در فرنگ شاهد هستیم و این را ما نمی گوییم بلکه خود متفکران غربی به این موضوع اذعان دارند.
لاریجانی با اشاره به اینکه همه موج های فرهنگی اجتماعی غرب با تاخیر وارد کشور ما می شود یادآور شد: مارکسیسم با یک فاصله چند دهه ای وارد کشور ما شد و در مجموع همیشه موج های فرهنگی در داخل کشور ما اثر می گذارند هر چند این اثر گذاری با تاخیر باشد.
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فرهنگ اهل بیت تنها چیزی است که می تواند استقلال جوانان ما را صیانت کند، در توصیه به علما و روحانیون و مبلغان گفت : منابر که نقش مهمی در فرهنگ سازی دارند باید مشحون از فرهنگ اهل بیت شوند و مردم روایات و احادث را بشنوند، من نمی گویم که نباید تحلیل سیاسی یا بحث اجتماعی در منابر مطرح شود ، آن هم خوب است ، اما مهمترین بصیرت برای جوانان با حدیث و روایت خواندن به وجود می آید.
نظر شما